Ти головна героїня свого життя
30 01 2024

Колекція: JOCKEY

Колекція, яка робить тебе героїнею свого найкращого фільму. Справжня подорож у минуле, яка живе в сучасній моді.  У центрі сюжету – історія про твою неповторність. Прояв твоєї харизми, свободи та нестримного руху наштовхнуло на такий концептуальний задум. Дизайнери надихалися пристратною естетикою дикого заходу та кіношними пригодами. 

 

Це про відчуття теплого заходу сонця на шкірі та приємного вітру, про споглядання густого лісу на горизонті. Про солодке очікування пригод, де ти є головною героїнею. Темні відтінки силуетів грають загадковістю та інтригами. Ти ніби в моменті кінематографічного фільму. Емоції, які відчуваєш в обіймах природи, перехоплюють дух. Такою є і природа жінки – дика, волелюбна, захоплююча.

 

Образи передають атмосферу світських розваг, прогулянки верхом, уповільнення часу та зосередження на моменті. Акценти жокейної естетики, яка асоціюється зі стилем вершниць:

  • сукні з коричневої шкіри, 
  • жилетки і корсети з підкресленою талією, 
  • брючні костюми з галстуками, 
  • котонові тренчі максі і вкорочені шкіряні з баскою.

 

Колір коричневої шкіри – це колір, який на світлі розкривається по-новому. А шляхетність відтінку особливо захоплює у вечірній час. Вабить таємничим зв’язком спокою і розкоші. Коли замість слів – насолода для очей. Коли твій образ – це розмова поза часом. Ти ніби знаєш таємницю, яка доступна лише тим, хто занурюється в глибину цієї естетики.

 

Стиль дербі також натхненний культовим образом принцеси Діани. Має особливих прихильниць, спокушаючи своєю зібраністю. Вираз класичного смаку втілений у шкіряних, трикотажних і замшевих виробах. Саме ці текстури виграють витонченим дизайном та зручністю. Крій та лінії варіюються від облягаючих силуетів до вільних форм. Колірна палітра темних тонів надає образам ретро-шарму та загадковості.

 

Колекція випромінює впевненість, грацію та шляхетство, які властиві історичним образам епохи кінної еліти. 

 
Вас також може зацікавити
Актуально