ПРАВИЛА УЧАСТІ В АКЦІЇ  «ЗУСТРІЧАЙТЕ! 101 ДІАМАНТ І LAVINA MALL!»
29 01 2024

ПРАВИЛА УЧАСТІ В АКЦІЇ «ЗУСТРІЧАЙТЕ! 101 ДІАМАНТ І LAVINA MALL!»

(далі – «Офіційні умови» або «Правила»)

 

  • Акція проводиться відповідно до умов даних Правил (Офіційних умов).
  • Замовник та Організатор не несуть відповідальності за не ознайомлення Учасника з даними Правилами.

 

1. Замовник, Організатор та Партнер Акції

1.1. Замовником Акції під назвою «ЗУСТРІЧАЙТЕ! 101 ДІАМАНТ І LAVINA MALL!» (надалі – «Акція») виступає ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТРЦ ЛАВИНА», код платника податків згідно з Єдиним державним реєстром підприємства та організацій України 38537759.

1.2. Організатором Акції виступає ФОП Зейкан Юрій Денисович (Реєстраційний номер ОКПП 3509007037).

1.3. Партнером -1 Акції виступає Товариство з обмеженою відповідальністю «Маркхолдер», код платника податків згідно з Єдиним державним реєстром підприємства та організацій України 42772934 (торгова марка «Укрзолото»).

1.4. Партнером -2 Акції виступає ФІЗИЧНА ОСОБА – ПІДПРИЄМЕЦЬ СИЧОВА ОЛЬГА СЕРГІЇВНА, реєстраційний номер облікової картки платника податків 3042214886

1.5. Партнером - 3 Акції виступає ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ВІВЕНКО ДМИТРО ВОЛОДИМИРОВИЧ, реєстраційний номер облікової картки платника податків 3143918371

 

Акція включає акцію, що буде проводитись офлайн на території торгово-розважального центру «Лавина» (надалі – Акція в ТРЦ) та акцію онлайн (надалі – Акція онлайн).

 

2. Призовий фонд Акції

2.1. Призовий фонд Акції обмежений.

 

Призи Акції:

Підвіс: прикраса 585, вага середня 0.21 гр., вставка 6 камінців (діаманти), загальна вага 0,010 кр., червоне золото,  загальна кількість 101 шт.


2.2. Вручення Призу Переможцю здійснюється Замовником Акції або Організатором Акції або Партнером – 1 або Партнером – 2 або Партнером - 3 . Дотримання вимог чинного законодавства України щодо оподаткування вартості доходів в результаті отримання Призів Акції забезпечується Партнером 2  та Партнером - 3   відповідно до вимог законодавства України.
2.3. Призи Акції можуть бути отримані Переможцями Акції тільки на умовах, визначених у цих Правилах.
2.4. Зовнішній вигляд і зміст Призів Акції можуть відрізнятися від їх зображень на рекламних матеріалах Акції, а також не відповідати сподіванням Учасників Акції.
2.5. Один Переможець може отримати декілька Призів: один Приз в межах Акції в ТРЦ та один Приз в межах Акції онлайн.

 

УВАГА! Ця Акція не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу, чи конкурсом, а ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди, чи умовами конкурсу.

 

3. Основні положення Акції в ТРЦ 

3.1. Акція в ТРЦ проводиться на території Торгово-розважального центру «Лавина», що розташований за адресою: м. Київ, вулиця Берковецька, 6Д (далі – ТРЦ) та триватиме у період з 10:00 год. 01.02.2024 року до 17:00 год. 30.03.2024 включно (далі – «Період проведення Акції»).

Період проведення Акції в ТРЦ може бути змінений шляхом повідомлення на офіційному сайті ТРЦ https://lavinamall.ua/ та сторінках у соціальних мережах Замовника.

3.2. Хто має право брати участь в Акції в ТРЦ?

  • Усі громадяни України, які постійно проживають в Україні та яким на початок проведення Акції в ТРЦ виповнилось 18 років;
  • Учасниками Акції в ТРЦ можуть бути фізичні особи за умови виконання ними умов участі в Акції в ТРЦ, що передбачені цими Правилами.

 

3.3. Учасниками Акції в ТРЦ не визнаються і не мають права брати участь в Акції в ТРЦ:

  • особи, яким на момент проведення Акції в ТРЦ не виповнилося 18 років;
  • особи, які не виконали умов цих Правил;
  • нерезиденти України;
  • власники та працівники Замовника/Організатора/ Партнера -1/ Партнера - 2 та Партнера - 3  або представники орендарів ТРЦ «Лавина» (в тому числі, але не обмежуючись: обслуговуючий персонал магазинів ТРЦ «Лавина»), власники та співробітники інших третіх осіб, залучених до проведення Акції та обслуговування ТРЦ «Лавина», в тому числі рекламних агентств, клінінгових, охоронних та інших організацій, а також безпосередні члени їх родин.

 

  1. Товари, придбання яких дає право взяти участь в Акції в ТРЦ

4.1. Обов’язковою умовою участі в Акції в ТРЦ є придбання товарів на території ТРЦ «Лавина» (надалі – «Товари»). Перелік та місце розташування магазинів, придбання товарів в яких дає право на участь у Акції в ТРЦ, можна дізнатися на сайті ТРЦ https://lavinamall.ua/ або безпосередньо в ТРЦ на інформаційних стійках/стендах.

 

  1. Умови та порядок участі в Акції в ТРЦ

5.1. Для набуття статусу Учасника Акції в ТРЦ необхідно:

5.1.1. В період проведення Акції здійснити покупку Товарів на суму від 1000,00 грн (одна тисяча гривень 00 копійок), одним чеком у магазинах, що знаходяться на території ТРЦ «Лавина», що має бути обов’язково підтверджено наявністю розрахункових документів (фіскальних або товарних належно оформлених чеків), на яких мають бути чітко вказані місце (адреса) здійснення покупки, дата та сума покупки, та зареєструвати розрахунковий документ;

5.1.2. Зареєструвати розрахунковий документ, що підтверджує здійснення покупки, яка відповідає умовам Акції в ТРЦ, шляхом заповнення Анкети на стійці реєстрації в ТРЦ «Лавина».

5.2. Реєстрацію шляхом заповнення Анкети Учасник Акції в ТРЦ може здійснювати самостійно або за допомогою промоутерів, на промо-стійці на території ТРЦ «Лавина».

Графік роботи промо-стійки та промоутерів:

Щодня в наступні години:

  • в період з 01.02.2024 року по 29.03.2024 року включно:

Пн.-Пт.: з 14.00 год. до 20:00 год.;

Сб.-Нд.:  з 12.00 год. до 20.00 год;.

  • 30.03.2024 року: з 12.00 год. до 17:00 год.

 

5.3. Анкета заповнюється шляхом введення інформації про Учасника, необхідної для участі в Акції в ТРЦ, а саме: Прізвище, імʼя, по-батькові, сума чеку, дата покупки, назва магазину, де була здійснена покупка, електронна пошта, номер телефону.

5.4. Учасник, який виконав умови Акції в ТРЦ, бере участь у розіграші Призів від Партнера.

 

До участі в Акції в ТРЦ допускаються лише розрахункові документи (чеки) Учасника Акції в ТРЦ  з датою та часом, які відповідають періоду проведення Акції в ТРЦ, та щодо яких здійснена реєстрація в Акції в ТРЦ, відповідно до умов цих Правил.

 

Не відповідають умовам Акції в ТРЦ наступні розрахункові документи (фіскальні або товарні чеки):

- які було отримано під час покупок, що були здійснені не у Період проведення Акції в ТРЦ (до 14.00 год. 01.02.2024 року та після 17:00 год. 30.03.2024 року);

- оформлені з порушенням умов цих Правил.

5.5. Один Учасник має можливість зареєструвати необмежену кількість чеків для участі в Акції в ТРЦ протягом всього періоду проведення Акції в ТРЦ, за умови виконання всіх умов цих Правил.

5.6. Беручи участь в Акції в ТРЦ, Учасники Акції в ТРЦ тим самим підтверджують факт ознайомлення з даними Правилами Акції та свою повну та безумовну згоду з ними.

5.7. Учасники Акції в ТРЦ, беручи участь в Акції, добровільно погоджуються надати Організатору Акції інформацію (включаючи особисту), визначену Замовником та Організатором Акції як необхідну для отримання відповідного Призу Акції.
5.8. Порушення Учасниками Акції цих Правил або відмова Учасників Акції від належного виконання цих Правил (у т. ч. механіки, порядку та строків проведення Акції та/або отримання  Призів Акції тощо) вважається відмовою Учасника від участі в Акції. При цьому така особа не має права на одержання від Замовника та Організатора Акції та/або залучених ними третіх осіб будь-якої компенсації.
5.9. Учасники Акції в ТРЦ повинні зберігати оригінали розрахункових документів (чеків) на Товари, на підставі яких вони беруть участь в Акції в ТРЦ, для підтвердження здійснення покупки в ТРЦ «Лавина» протягом періоду проведення Акції.
5.10. Замовник та/або Організатор Акції має право вимагати в Учасника Акції пред'явити оригінали розрахункових документів (чеків) на Товари, що беруть участь в Акції в ТРЦ, в будь-який момент на свій розсуд.

 

  1. Проведення розіграшу Призів в межах Акції в ТРЦ

6.1. Розіграш Призів здійснюється виключно для чеків на суму від 1000,00 грн., які були зареєстровані протягом Акції.

 

6.2. Розіграш буде проводитись наступним чином:

Перший розіграш до Дня закоханих (33 підвіси) – 11 лютого 2024 року з 15:00 год. до 18:00  год.

Другий розіграш до Міжнародного Жіночого дня (33 підвіси) - 09 березня 2024 року з 15:00 год. до 18:00  год.

Третій розіграш, фінал Акції в ТРЦ, (33 підвіси) - 30 березня 2024 року з 15:00 год. до 18:00  год.


Про точний час або зміну часу проведення розіграшу в межах Акції в ТРЦ Замовник може повідомляти на офіційному сайті ТРЦ https://lavinamall.ua/ та на сторінках у соціальних мережах Замовника.

Замовник має право змінювати дати та час розіграшу.

 

6.3. Визначення Переможця Акції в ТРЦ буде здійснено Організатором за випадковою ймовірністю шляхом жеребкування серед усіх Анкет Учасників, що беруть участь в Акції. Жеребкування відбудеться наступним чином: Організатор (ведучий розіграшу) за допомогою лототрону, що буде містити зареєстровані Анкети Учасників Акції в ТРЦ, шляхом "сліпого" жеребкування (обрання Анкет без попереднього перегляду їх змісту) обирає відповідну кількість Переможців Акції в ТРЦ.

Учасник Акції в ТРЦ, Анкета якого буде визначена такою, що виграла Приз, буде повідомлений про це одразу в місці розіграшу у день проведення розіграшу шляхом усного оголошення. Присутність Учасника Акції в ТРЦ в місці розіграшу Призу є обов’язковою умовою для отримання Призу. Якщо Учасник, Анкета якого буде визначена такою, що виграла Приз, протягом 5 (п’яти) хвилин з моменту відповідного оголошення не засвідчить свою присутність у місці проведення розіграшу (лототрону), та/або не виконає вимоги цих Умов, він втрачає право на отримання Призу, а Приз продовжує розігруватися серед інших Учасників за випадковою ймовірністю, шляхом жеребкування серед всіх інших Анкет виключно протягом часу, визначеного Замовником/Організатором Акції.

У разі, якщо з лототрону буде витягнуто Анкету, яка належить вже обраному Учаснику, така Анкета не береться до уваги в день проведення саме цього розіграшу, але при цьому такий Учасник (Анкета Учасника) має право брати участь в наступних розіграшах цієї Акції. Якщо Учасник, Анкету якого було витягнуто з лототрону, не з’явився у вказане Організатором місце, шляхом жеребкування обирається інший Переможець. У разі, якщо Учасник виконав всі умови, передбачені цими Правилами, він оголошується Переможцем та отримує право на Приз.

Увага! Організатор та/або Замовник Акції зберігає за собою право змінювати алгоритм та час визначення Переможця.

6.4. Переможці будуть повідомлені про перемогу в Акції в ТРЦ одразу під час розіграшу.   
6.5. Вручення Призів відбувається після проведення розіграшу.

Вручення Призу Переможцю здійснюється Замовником Акції або Організатором Акції або Партнером – 1 або Партнером – 2 або Партнером - 3 або або залученими ними третіми особами на центральній сцені ТРЦ в день проведення заходу. З моменту отримання Переможцем Призу, зобов’язання Партнера  - 1, та Партнера -2  та Партнера – 3 Акції з моменту вручення Призу вважаються виконаними у повному обсязі.

Організатор, Замовник, Партнер 1, Партнер – 2, Партнер - 3 не відповідають за неможливість вручення Призу Переможцю у зв’язку із відмовою останнього надати документи, передбачені п. 6.6. Офіційних умов.

Партнер  - 2 та Партнер -3   Акції визнаються податковим агентом при врученні Призу, та зобов’язуються сплатити всі відповідні податки та збори, пов’язані з врученням Призу, відповідно до вимог чинного законодавства.

6.6. Замовник/Організатор має право для вручення Призу запитувати у Переможця:

  • Оригінал/копію паспорта та ідентифікаційного номера;
  • оригінал розрахункового документа (чеку), що був зареєстрований в Акції в ТРЦ, виключно для ознайомлення та перевірки дотримання Учасником Акції в ТРЦ всіх умов Акції.

6.7. На вимогу Замовника/Організатора/ Партнера - 1/Партнера - 2/Партнера -3  Переможець Акції в ТРЦ може здійснити вручення Призу після перевірки Замовником та/або Організатором та/або Партнером – 1 та/або Партнером – 2 та/або Партнером – 3 оригіналу розрахункового документа (чеку), зазначеного Переможцем при реєстрації в Акції в ТРЦ, а також за умови надання копії паспорта та ідентифікаційного номера, у місці вручення призів після проведення розіграшу (за умови відсутності заяви Переможця про повернення якісного Товару за розрахунковим документом (чеком), який став підставою для визначення Переможця, відповідно до вимог ст.9 ЗУ «Про захист прав споживачів») та підписання заяви-підтвердження про отримання Призу та згоди на обробку персональних даних. У випадку подання Переможцем (або іншою особою) заяви про повернення Товару за фіскальним чеком, який став підставою для визначення Переможця, в строки, визначені законодавством України, Переможець втрачає право на отримання Призу.

 

  1. Проведення Акції онлайн Призів

7.1. 2 підвіси розігруються в межах Акції онлайн, на сторінці Instagram (https://www.instagram.com/lavinamall.ua/) з 12:00 год. 13 лютого 2024 року до 12:00 год. 16 лютого 2024 року.

7.2. Хто має право брати участь в Акції онлайн?

  • Усі громадяни України, які постійно проживають в Україні та яким на початок проведення Акції виповнилось 18 років;
  • Учасниками Акції онлайн можуть бути фізичні особи за умови виконання ними умов участі в Акції, що передбачені цими Правилами.

7.3. Учасниками Акції онлайн не визнаються і не мають права брати участь в Акції онлайн:

  • особи, яким на момент проведення Акції онлайн не виповнилося 18 років;
  • особи, які не виконали умов цих Правил;
  • нерезиденти України;
  • власники та працівники Замовника/Організатора/ Партнера – 1/Партнера – 2/Партнера - 3 або представники орендарів ТРЦ «Лавина» (в тому числі, але не обмежуючись: обслуговуючий персонал магазинів ТРЦ «Лавина»), власники та співробітники інших третіх осіб, залучених до проведення Акції та обслуговування ТРЦ «Лавина», в тому числі рекламних агентств, клінінгових, охоронних та інших організацій, а також безпосередні члени їх родин.

 

7.4. Для участі у Акції онлайн потрібно в період з 12:00 год. 13 лютого 2024 року до 12:00 год. 16 лютого 2024 року. :

- підписатися на @lavinamall.ua та @ukrzoloto;

- лайкнути допис;

- тегнути в коментарях друга чи подругу 16 лютого 2024 року.

7.5. За допомогою сервісу Rafflys буде обрано двох Переможців Акції онлайн серед усіх, хто виконав умови, зазначені в п. 7.4 цих Правил. 

7.6. Переможці можуть отримати  Приз виключно особисто.

7.7. Вручення Призів відбувається протягом 30 (тридцяти) календарних днів після проведення Акції онлайн за адресою: м. Київ, вул. Берковецька, 6Д. Точну дату та час вручення Призів Переможець погоджує із Організатором.

7.8. Під час вручення Призів Переможець зобов’язаний пред’явити Організатору:

  • оригінал/копію паспорта та ідентифікаційного номера.

та підписати заяву-підтвердження про отримання Призу та згоди на обробку персональних даних.

Період проведення Акції онлайн може бути змінений шляхом повідомлення на офіційному сайті ТРЦ https://lavinamall.ua/ та сторінках у соціальних мережах https://www.instagram.com/lavinamall.ua/.

 

  1. Отримання Призів Переможцями

8.1. Переможці можуть отримати  Приз виключно особисто.

8.2. Приз/Призи  Акції поверненню чи обміну не підлягає.

8.3. Замовник та Організатор не беруть на себе відповідальності у відношенні будь-яких суперечок стосовно Призу/Призів, Замовник/Організатор не вступає в будь-які суперечки щодо визнання будь-яких осіб Учасниками/Переможцем і прав на одержання Призу/Призів. Замовник та Організатор не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

8.4. Замовник та Організатор не несуть відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діють на території та в період проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Замовника/Організатора Акції.

8.5. Замовник та/або Організатор не відповідають за будь-які витрати Переможця, пов’язані з отриманням та подальшим використанням Призу/Призів.

8.6. Замовник та Організатор мають право:

  • відмовити в участі в Акції особі, яка не виконала/неналежним чином виконала всі умови участі в Акції, зазначені в цих Правилах;
  • відмовити у видачі Призу/Призів Переможцю, який не виконав умови, необхідні для отримання такого Призу/Призів, згідно цих Правил.

8.7. Замовник та Організатор не несуть жодної відповідальності за достовірність інформації, наданої Учасниками Акції, в т.ч. інформації щодо контактів з ними.

8.8. Переможець під час отримання відповідного Призу підписує з Замовником/Організатором Акції заяву-підтвердження про отримання Призу, та згоду на обробку персональних даних, форми яких визначаються Замовником/Організатором Акції, на підставі яких Переможець отримує Приз.

8.9. Відмова Переможця від отримання Призу та/або від підпису Заяви-підтвердження, а так само надання її пізніше вказаного терміну або надання інформації, що має ознаки фальсифікації або є недостовірною/ невірною, позбавляє переможця права на отримання Призу та вважається відмовою Переможця  від отримання ним Призу.

8.10. У разі відсутності у Переможця можливості/бажання використати/отримати Приз з причин, які не залежать від Замовника/ Організатора Акції,  Замовник /Організатор не сплачують Переможцю  жодних компенсацій, пов'язаних з такою неможливістю використання/отримання Призу.

8.11. Заміна Призу іншими товарами/ послугами не допускається.

Увага! Замовник Акції зберігає за собою право змінювати механіку та час визначення Переможця шляхом розміщення інформації на сайті: https://lavinamall.ua/

 

  1. ІНШІ УМОВИ

9.1. Замовник/Організатор Акції залишає за собою право змінити дані Правила, дату та час проведення будь-якого розіграшу/розіграшів та визначення Переможця, інші умови. Інформацію про змінену дату визначення Переможців можна буде дізнатися на офіційному сайті: https://lavinamall.ua/

9.2. Замовник/Організатор Акції не несуть відповідальність за неможливість отримання Переможцем Призу з будь-яких причин, які не залежать від Замовника/Організатора Акції з, в т.ч. з причини зазначення Переможцем неправильних/або неповних даних тощо, які необхідні для прийняття участі в Акції, хвороби, відпустки Переможця, перебоїв в роботі операторів зв’язку України тощо. При цьому такий Переможець позбавляється права на отримання від Замовника/Організатора будь-якої компенсації.

9.3. Замовник/Організатор Акції не несе відповідальності відносно майбутнього використання Призів.

9.4. Переможець погоджується, що у разі отримання ним Призу, його особисті дані, які були надані Замовнику/Організатору Акції, а також фіксація самого процесу вручення Призу, можуть використовуватися у друкованих, аудіо- та відео матеріалах без додаткової спеціальної згоди Переможця, і таке використання ніяким чином Переможцю не оплачується.

9.5.  Замовник/Організатор Акції не несуть жодної відповідальності за непроведення Акції, або невручення Призу у випадку настання форс-мажорних обставин (у т.ч. стихійні лиха, пожежі, паводки, воєнні дії будь-якого характеру, блокади, терористичні напади, повідомлення про мінування, суттєві зміни у чинному законодавстві, яке діє на території проведення в період проведення Акції тощо) або інших обставин, які унеможливлюють або ускладнюють виконання обов’язків, та не залежать від волі Замовника/Організатора Акції.

9.6. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Замовником/Організатором Акції. Рішення Замовника/Організатора Акції є остаточним та оскарженню не підлягає.

9.7. Факт заповнення Анкети Учасника означає надання Учасником повної згоди зі всіма положеннями Офіційних умов Акції, а також згоди на використання, зберігання та обробку їх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», на їх передачу третім особам, з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безкоштовне використання його імені, прізвища, зображення (фотографії або відео), інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою, у тому числі право публікації його імені і зображення (фотографії або відео) у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, без обмеження по території і терміну такого використання, і таке використання не компенсується (не оплачується) Організатором, Партнером – 1, Партнером -2, Партнером -3, Замовником або третіми особами. Також, вважається, що Учасник надав згоду на використання його імені та зображення у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.

Учасники ознайомлені зі своїми правами, передбаченими ст. 8 Закону України «Про захист Персональних даних».

9.8. У випадках, коли Партнер – 1, Партнер – 2 або Партнер - 3 при виконанні взятих на себе зобов’язань в межах проведення цієї Акції, здійснює будь-які операції, що відповідно до законодавства України підлягають оподаткуванню, Партнер – 1, Партнер – 2 або Партнер - 3 забезпечує сплату усіх передбачених чинним законодавством України податків, зборів та обов’язкових платежів, в тому числі податку з доходів фізичних осіб; складання та подання відповідної податкової звітності. Враховуючи умови цього пункту Переможець погоджується з тим, що сплата Партнером відповідних податків, зборів та обов’язкових платежів, в тому числі податку з доходів фізичних осіб не звільняє Переможця, відповідно до  ст.67 Конституції України та ст. 179 Податкового кодексу України, від подачі щорічної декларації про свій майновий стан та доходи за минулий рік.


9.9. Правила затверджені Замовником/Організатором Акції та діють протягом дії Акції.

Вас також може зацікавити
Актуально