Нова колекція Winterized від PUMA
18 10 2023

Гурт TVORCHI та Юлія Саніна презентують нову колекцію Winterized від PUMA

 

Традиційна зимова колекція Winterized від бренду PUMA повертається на вулиці міст. Цього року Winterized поєднала у собі широкий асортимент зимового одягу, взуття, оновлені моделі та якісні матеріали для максимального комфорту за будь-якої температури.  А для комфортного шопінгу – колекція поділена на напрямок prime та core. Обидва з них фокусуються на універсальних моделях худі, спортивних штанів та пуховиках яскравих відтінків.

 

Амбасадорами колекції Winterized стали український гурт TVORCHI та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, які у цьому році репрезентували Україну на “Євробаченні” у різних ролях, проте на однаково високому рівні. Кожен артист на власному досвіді знає важливість поєднання стильного дизайну та комфорту у швидкому темпі між переїздами, репетиціями та концертами. Це поєднання і відчуття зручності у найхолодніші зимові дні стало основою Winterized.

 

У новому відео-кампейні Winterized амбасадори перетворюються на тандем, котрий транслює історію про щирі емоції від простих і знайомих розваг, що дарують радість, навіть за найхолодніших температур. А разом з цим доводить, що зимовий одяг може з легкістю балансувати між якістю, комфортом та яскравими відтінками.

 

Вас також може зацікавити
Актуально