Lavina Mall — переможець премії Ukrainian Business Award
15 12 2022

Lavina Mall, попри війну, продовжує завойовувати авторитетні нагороди. Серед останніх — Ukrainian BusinessAward у номінації «Вибір відвідувачів 2022».

Дбати про гостей і задовольняти їхні потреби — від якісного шопінгу до насиченого відпочинку — пріоритет Lavina Mall. Після початку війни, щойно дозволила безпекова ситуація, торгово-розважальний центр відновив свою діяльність з урахуванням вимог часу.

Серед особливостей премії Ukrainian Business Award — унікальна методика аналітичного дослідження, кваліфіковані спеціалісти у сфері фінансової аналітики, використання даних з перевірених джерел для об’єктивної оцінки і визначення переможця. Найкращу компанію обирають серед понад 60 000 номінантів.

Відбір в межах премії складається з трьох етапів. Перший — збір даних про компанію шляхом аналізу інформації зпонад ста достовірних джерел. Проводиться моніторинг 99 видів діяльності у чотирьох сегментах ринку. На другому етапі експерти у сфері аналітики, фінансів та економіки детально досліджують інформацію про компанію. Це і записи в реєстрах, і позиція компанії на ринку, і вивчення ризиків, і розгляд виду діяльності та сегментації, в якій вона конкурує. На третьому етапі судді проєкту UBA проводять незалежну оцінку, враховуючи три критерії: фінанси компанії, її позиціонування на ринку, аналіз факторів ризику.

Ukrainian Business Award не тільки інформує споживачів про якісний бізнес на ринку, а й формує чесну та якісну конкуренцію в українському підприємницькому середовищі.Lavina Mall цінує оцінку суддів, адже вже шість років стабільно утримує високу планку в роботі. За цей час у стінах Lavina Mall — найбільшого торгово-розважального центру у країні — з’являлися магазини довгоочікуваних брендів (серед них — H&M), відбувалися грандіозні концерти та зустрічі з зірками. На території ТРЦ розташований Galaxy Park — один з найбільших у Європі критий парк атракціонів. Lavina Mall оперативно реагує на вимоги часу: під час пандемії коронавірусу ТРЦ почавпроводити онлайн-розіграші, під час війни з нагоди власного дня народження збирає мільйон гривень на потреби Збройних сил України.

Незалежна методика аналітичного дослідження UkrainianBusiness Award — висока оцінка роботи всієї команди торгово-розважального центру. Для Lavina Mall це стимул і надалі вдосконалюватись і розвиватись заради комфорту та яскравих емоцій своїх відвідувачів.