Анархія в моді: Топ 5 черевиків у стилі Гранж від PAZOLINI
13 12 2019

Ніжність образу легко підкреслити однією дуже важливою контрастною деталлю - черевиками в стилі гранж. Вони додадуть у витончений образ нотку бунтарства або стануть фінальним штрихом і без того сміливого лука.

Немає прийому, який більш чітко і делікатно підкреслить жіночність - на контрасті з грубими черевиками ноги виглядають ще більш крихкими, аутфіт - більш продуманим і цілісним.

Ця модель від PAZOLINI зі шнурівкою і заклепками гармонійно поєднується з масивними ременями і великими прикрасами. Невисокий каблук робить черевики комфортними в повсякденному носінні, а металеві деталі надають особливий бунтарський шарм.

Черевики PAZOLINI з обробкою у вигляді блискавки і перфорацією - ще більш смілива версія гранжевого взуття - така модель точно зверне на себе увагу і повідомить про зухвалу вдачу володарки. Язичок, який рясніє заклепками, легко замінить аксесуари і стане головним акцентом в образі.

Черевики з декором у вигляді ремінців - не тільки практичний, а ще й дуже стильний взуттєвийї хід. За рахунок високої шнурівки модель сидить на нозі, як влита, і створює фатальний образ виключно за допомогою правильних деталей. Черевики ідеально підійдуть до аутфіту з шкіряним тренчем або з жіночним пальто із чорною шкіряною поясною сумкою.

Вільна халява цієї моделі створює розслаблений настрій і ніби натякає на те, що для ікон стрітстайлу поспіх не личить. Окантовка у вигляді блискавки і м'який ремінь на контрасті з масивної подачею моделі виглядають витончено і жіночно.

Мінімалістичний дизайн цих черевиків PAZOLINI робить їх універсальним солдатом на службі стильного гардеробу. Великий протектор підошви не дасть забути про гранжевий настрій образу, а поєднання різних текстур шкіри стає родзинкою моделі. Черевики відмінно виглядають в дуеті з колготками у  сітку або з принтом.

 

Стильні гранжеві черевики на будь-який смак і погоду легко знайти в найближчому магазині або інтернет-бутіку PAZOLINI.

 

PAZOLINI– один зі світових лідерів  виробництва  та продажу взуття та аксесуарів класу accessibleluxury. Це кращі традиції італійської якості, втілені у стильному дизайні. Двічі на рік бренд презентує нові колекції чоловічого та жіночого взуття і аксесуарів, у яких вічна класика поєднується з сучасними модними трендами. Відмінна якість матеріалів та абсолютний комфорт – PAZOLINI знає, що потрібно активним жителям великих міст.


       Адреси фірмових магазинів
PAZOLINI в Києві:

 

бул. Лесі Українки, 24, тел. (044) 284-96-95;

пр. Перемоги, 19, «Будинок взуття», тел. (044) 238-08-47;

пр-т. Оболонський, 1Б, ТРЦ «DreamTown», тел. (044) 428-32-53;

вул. Берковецька, 6Д, ТРЦ «Lavina Mall», тел.. (044) 371-79-35;

                   

пл. Перемоги, 3, ТЦ «Україна», тел. (044) 496-16-96;

вул. Антоновича, 176, ТРЦ OceanPlaza, тел. (044) 591-37-11;

вул. Гришка, 3а, ТРЦ «Аладдін», тел. (044) 536-93-49;

вул. Дніпровська Набережна, 12, ТРЦ «River Mall», тел.. (044) 371-79-74

 

PAZOLINI в мережі Facebook: https://www.facebook.com/PAZOLINIUkraine/

PAZOLINI в мережі Instagram: https://www.instagram.com/pazolini.ukraine/

Онлайн-магазин PAZOLINI: www.carlopazolini.ua