Більше, ніж просто увага: Новорічні подарунки для неї та для нього

Більше,  ніж просто увага: Новорічні подарунки для неї та для нього
13 12 2019

Зима — час дивовижних та особливих подарунків для другої половинки. Обрати сюрприз, котрий продемонструє тепло і ту саму палку іскру романтичних стосунків —  в Chantal.

 

Саме час оглянути горизонт, завалений всілякими варіантами подарунків, і взяти курс на парочку розкішніших і неповторних представників світу білизни.

 

 

Ідеальним і дуже особливим сюрпризом для неї стане чуттєвий комплект із лінії Boite a Desir от Aubade. У спокусливій колекції знайдеться все для того, щоб зробити побачення ще більш палким та загострити задоволення до межі. Мереживо, сітка, велика кількість зав'язок і елементів для сексуальної гри - спокуси не може бути багато.

 

Теплий і по-справжньому новорічний подарунок для коханого чоловіка - це Christmas box від DIM. Зручні боксери з зимовим принтом і м'які шкарпетки з еластичною резинкою: кращий подарунок - комфорт. Стильний набір з лімітованим дизайном точно стане фаворитом в гардеробі чоловіка, для якого якість білизни так само важлива, як і візуальне оформлення.

 

Найказковіші дні в році не за горами, а значить встигнути запастися подарунками - місія не з легких. Даруйте один одному любов, а щось особливе для другої половинки шукайте на полицях бутика красивої білизни Chantal.