Устриці та морозиво. Майстер-клас & дегустація від Massimo Gelarty, 12/02/2022.
Устриця Gillardeau з соєвим сорбетом з часниковим фрешем та соусом табаско, устриця La Speciale Geay з гранатовим сорбетом з діжонською гірчицею, устриця Versaille з морозивом із пікантної горгонзоли, устриця Fine de Claire з сорбетом із новозеландського Sauvignon Blanс... Звучить як цитата з меню паризького ресторану з трьома зірками Мішлен. Але це однозначно краще! Бо все це – крім устриць, звичайно, ви будете готувати разом з Массімо! Це те ван лав, що може статися з вами тільки у Gelarty.
Отже, щасливчики, які встигнуть забронювати місце на 12 лютого будуть:
- насолоджуватись закусками з гастрономічним морозивом під келих просеко та цікавими історіями про морозиво від Массімо Джеларті;
- готувати гастрономічне морозиво з мішленівськими назвами з першого абзацу;
- слухати лекцію експерта про устриці та вино;
- дегустувати устриці з приготованим гастрономічним морозивом та просеко – і це, друзі, буде справжній апофігей фудпейринга!
- дегустувати новий десерт з морозива;
- вигравати призи та отримувати подарунки.
Отже, 12/02, 11.00.
Вартість – 1490 грн.
Кількість місць дуже обмежена.
Реєстрація за номером +380637000207.