ПРАВИЛА УЧАСТІ В АКЦІЇ  «ДАРУЄМО ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ШОПЕР!»
02 04 2024

ПРАВИЛА УЧАСТІ В АКЦІЇ «ДАРУЄМО ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ШОПЕР!»

(далі – «Офіційні умови» або «Правила»)

 

  • Акція проводиться відповідно до умов даних Правил (Офіційних умов).
  • Замовник та Організатор не несуть відповідальності за не ознайомлення Учасника з даними Правилами.

 

1. Замовник та Організатор Акції

1.1. Замовником Акції під назвою «ДАРУЄМО ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ШОПЕР!» (надалі – «Акція») виступає ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТРЦ ЛАВИНА», код платника податків згідно з Єдиним державним реєстром підприємства та організацій України 38537759.

1.2. Організатором Акції виступає ФОП Зейкан Юрій Денисович (Реєстраційний номер ОКПП 3509007037). 

Акція включає акцію, що буде проводитись офлайн на території торгово-розважального центру «Лавина» (надалі – Акція в ТРЦ) та акцію онлайн (надалі – Акція онлайн).

 

2. Призовий фонд Акції

2.1. Призовий фонд Акції обмежений.

Призи Акції:

Сумка шопер, матеріал фетр, загальна кількість 500 шт.:

  • 498 шоперів – Призи Акції в ТРЦ;
  • 2 шопери - Призи Акції онлайн.

2.2. Замовник та Організатор Акції та/або залучені ними треті особи забезпечують передачу/вручення призів Акції Учасникам/Переможцям Акції. Дотримання вимог законодавства України щодо оподаткування вартості доходів в результаті отримання Призів Акції забезпечується Організатором відповідно до вимог законодавства України.
2.3. Призи Акції можуть бути отримані Учасниками/Переможцями Акції тільки на умовах, визначених у цих Правилах.
2.4. Зовнішній вигляд і зміст Призів Акції можуть відрізнятися від їх зображень на рекламних матеріалах Акції, а також не відповідати сподіванням Учасників Акції.
2.5. Один Учасник може отримати один Приз в межах Акції в ТРЦ та один Приз в межах Акції онлайн. 

УВАГА! Ця Акція не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу, чи конкурсом, а ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди, чи умовами конкурсу.

 

3. Основні положення Акції в ТРЦ 

3.1. Акція в ТРЦ проводиться на території Торгово-розважального центру «Лавина», що розташований за адресою: м. Київ, вулиця Берковецька, 6Д (далі – ТРЦ) та триватиме у період з 10:00 год. до 22:00 год. 03.04.2024 року (далі – «Період проведення Акції»).

Період проведення Акції в ТРЦ може бути змінений шляхом повідомлення на офіційному сайті ТРЦ https://lavinamall.ua/ та сторінках у соціальних мережах Замовника.

3.2. Хто має право брати участь в Акції в ТРЦ?

  • Усі громадяни України, які постійно проживають в Україні та яким на початок проведення Акції в ТРЦ виповнилось 18 років;
  • Учасниками Акції в ТРЦ можуть бути фізичні особи за умови виконання ними умов участі в Акції в ТРЦ, що передбачені цими Правилами. 

3.3. Учасниками Акції в ТРЦ не визнаються і не мають права брати участь в Акції в ТРЦ:

  • особи, яким на момент проведення Акції в ТРЦ не виповнилося 18 років;
  • особи, які не виконали умов цих Правил;
  • нерезиденти України;
  • власники та працівники Замовника/Організатора або представники орендарів ТРЦ «Лавина» (в тому числі, але не обмежуючись: обслуговуючий персонал магазинів ТРЦ «Лавина»), власники та співробітники інших третіх осіб, залучених до проведення Акції та обслуговування ТРЦ «Лавина», в тому числі рекламних агентств, клінінгових, охоронних та інших організацій, а також безпосередні члени їх родин.

 

4. Товари, придбання яких дає право взяти участь в Акції в ТРЦ

4.1. Обов’язковою умовою участі в Акції в ТРЦ є придбання 03.04.2024 року товарів на території ТРЦ «Лавина» (надалі – «Товари»). Перелік та місце розташування магазинів, придбання товарів в яких дає право на участь у Акції в ТРЦ, можна дізнатися на сайті ТРЦ https://lavinamall.ua/ або безпосередньо в ТРЦ на інформаційних стійках/стендах.

 

5. Умови та порядок участі в Акції в ТРЦ

5.1. Для набуття статусу Учасника Акції в ТРЦ необхідно:

5.1.1. В період проведення Акції здійснити покупку Товарів на суму не менше 1500,00 грн (одна тисяча п’ятсот гривень 00 копійок), одним чеком у магазинах, що знаходяться на території ТРЦ «Лавина», що має бути обов’язково підтверджено наявністю розрахункових документів (фіскальних або товарних належно оформлених чеків), на яких мають бути чітко вказані місце (адреса) здійснення покупки, дата та сума покупки.

5.1.2. Зареєструвати розрахунковий документ, що підтверджує здійснення покупки, яка відповідає умовам Акції в ТРЦ, шляхом заповнення в період проведення Акції Анкети на стійці реєстрації в ТРЦ «Лавина» поруч з рестораном «Nikko». Реєстрація здійснюється шляхом фіксації промоутером інформації про Учасника, а саме: прізвище, імʼя, по-батькові, сума чеку, дата покупки, назва магазину, де була здійснена покупка, електронна пошта, номер телефону.

5.1.3. Отримати Приз.

5.2. Кількість Учасників Акції обмежена! Приз отримують виключно перші 498 осіб, що зареєструвалися в якості Учасників Акції відповідно до п. 5.1 Правил. Такі особи вважаються Переможцями Акції в ТРЦ. 

5.3. Графік роботи стійки реєстрації та промоутерів:

03.04.2024 року з 10.00 год. до реєстрації Учасника за № 498, але в будь-якому разі не більше, ніж до 22:00 год.

Після реєстрації Учасника № 498 реєстрація Учасників та робота промо-стійки і промоутерів в будь-якому разі припиняється, а Акція в ТРЦ вважається такою, що відбулась.

5.4. До участі в Акції в ТРЦ допускаються лише розрахункові документи (чеки) Учасника Акції в ТРЦ  з датою та часом, які відповідають періоду проведення Акції в ТРЦ, та щодо яких здійснена реєстрація в Акції в ТРЦ відповідно до умов цих Правил.

Не відповідають умовам Акції в ТРЦ наступні розрахункові документи (фіскальні або товарні чеки):

- які було отримано під час покупок, що були здійснені не у Період проведення Акції в ТРЦ (до 10.00 год. 03.04.2024 року або після 22.00 год. 03.04.2024 року);

- оформлені з порушенням умов цих Правил.
5.5. Про точний час або зміну часу проведення Акції в ТРЦ Замовник може повідомляти на офіційному сайті ТРЦ https://lavinamall.ua/ та на сторінках у соціальних мережах Замовника.

Увага! Організатор та/або Замовник Акції зберігає за собою право змінювати алгоритм та час проведення Акції в ТРЦ.

В разі повітряної тривоги в місті Києві та/або Київській області проведення Акції в ТРЦ призупиняється до відміни повітряної тривоги. В разі довготривалої повітряної тривоги проведення Акції в ТРЦ може бути перенесено на інший день.

Про зміну дня/часу проведення Акції в ТРЦ Замовник може повідомляти на офіційному сайті ТРЦ https://lavinamall.ua/ та на сторінках у соціальних мережах Замовника.

6. Проведення Акції онлайн

6.1. Призи Акції онлайн розігруються на сторінці Instagram (https://www.instagram.com/lavinamall.ua/) з 12:00 год. до 22:00 год. 03 квітня 2024 року.

6.2. Хто має право брати участь в Акції онлайн?

  • Усі громадяни України, які постійно проживають в Україні та яким на початок проведення Акції виповнилось 18 років;
  • Учасниками Акції онлайн можуть бути фізичні особи за умови виконання ними умов участі в Акції, що передбачені цими Правилами.

6.3. Учасниками Акції онлайн не визнаються і не мають права брати участь в Акції онлайн:

  • особи, яким на момент проведення Акції онлайн не виповнилося 18 років;
  • особи, які не виконали умов цих Правил;
  • нерезиденти України;
  • власники та працівники Замовника/Організатора або представники орендарів ТРЦ «Лавина» (в тому числі, але не обмежуючись: обслуговуючий персонал магазинів ТРЦ «Лавина»), власники та співробітники інших третіх осіб, залучених до проведення Акції та обслуговування ТРЦ «Лавина», в тому числі рекламних агентств, клінінгових, охоронних та інших організацій, а також безпосередні члени їх родин.

6.4. Для участі у Акції онлайн потрібно в період з 30 березня 2024 року з 13:00 до 3 квітня 2024 до 17:00:

- підписатися на @lavinamall.ua;

- лайкнути допис;

- написати в коментарях за яким магазином Inditex найбільше сумували.

6.5. За допомогою сервісу Rafflys в 17:00 буде обрано двох Переможців Акції онлайн серед усіх, хто виконав умови, зазначені в п. 6.4 цих Правил. 

6.6. Переможці можуть отримати Приз виключно особисто. Учасником Акції онлайн має бути людина, що мешкає в Києві або Київській області.

6.7. Вручення Призів Акції онлайн відбувається протягом 30 (тридцяти) календарних днів після проведення Акції онлайн за адресою: м. Київ, вул. Берковецька, 6Д. Точну дату та час вручення Призів Переможець погоджує із Організатором.

6.8. Під час вручення Призів Акції онлайн Переможець зобов’язаний пред’явити Організатору:

  • оригінал/копію паспорта та ідентифікаційного номера.

та підписати заяву-підтвердження про отримання Призу та згоди на обробку персональних даних.

Період проведення Акції онлайн може бути змінений шляхом повідомлення на офіційному сайті ТРЦ https://lavinamall.ua/ та сторінках у соціальних мережах https://www.instagram.com/lavinamall.ua/.

 

7. Отримання Призів

7.1. Призи Акції можуть бути отримані виключно особисто.

7.2. Приз/Призи  Акції поверненню чи обміну не підлягає.

7.3. Замовник та Організатор не беруть на себе відповідальності у відношенні будь-яких суперечок стосовно Призу/Призів, Замовник/Організатор не вступає в будь-які суперечки щодо визнання будь-яких осіб Учасниками/Переможцем і прав на одержання Призу/Призів. Замовник та Організатор не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

7.4. Замовник та Організатор не несуть відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, контртерористичні операції, блокади, повідомлення про мінування, суттєві зміни у законодавстві, що діють на території та в період проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Замовника/Організатора Акції, які унеможливлюють або ускладнюють виконання обов’язків, та не залежать від волі Замовника/Організатора Акції.

7.5. Замовник та/або Організатор не відповідають за будь-які витрати Учасника/Переможця, пов’язані з отриманням та подальшим використанням Призу/Призів.

7.6. Замовник та Організатор мають право:

  • відмовити в участі в Акції особі, яка не виконала/неналежним чином виконала всі умови участі в Акції, зазначені в цих Правилах;
  • відмовити у видачі Призу/Призів Переможцю, який не виконав умови, необхідні для отримання такого Призу/Призів, згідно цих Правил.

7.7. Замовник та Організатор не несуть жодної відповідальності за достовірність інформації, наданої Учасниками Акції, в т.ч. інформації щодо контактів з ними.

7.8. Учасник/Переможець під час отримання відповідного Призу підписує з Замовником/Організатором Акції заяву-підтвердження про отримання Призу, та згоду на обробку персональних даних, форми яких визначаються Замовником/Організатором Акції, на підставі яких Учасник/Переможець отримує Приз.

7.9. Відмова Учасника/Переможця від отримання Призу та/або від підпису Заяви-підтвердження, а так само надання її пізніше вказаного терміну або надання інформації, що має ознаки фальсифікації або є недостовірною/ невірною, позбавляє Учасника/Переможця права на отримання Призу та вважається відмовою Учасника/Переможця  від отримання ним Призу.

7.10. У разі відсутності у Учасника/Переможця можливості/бажання використати/отримати Приз з причин, які не залежать від Замовника/ Організатора Акції,  Замовник /Організатор не сплачують Учаснику/Переможцю  жодних компенсацій, пов'язаних з такою неможливістю використання/отримання Призу.

7.11. Заміна Призу іншими товарами/ послугами не допускається.

Увага! Замовник Акції зберігає за собою право змінювати механіку та час визначення Переможця шляхом розміщення інформації на сайті: https://lavinamall.ua/

 

8. ІНШІ УМОВИ

8.1. Замовник/Організатор Акції залишає за собою право змінити дані Правила, дату та час проведення Акції, інші умови. Інформацію про змінену дату проведення Акції або визначення Учасників/Переможців можна буде дізнатися на офіційному сайті: https://lavinamall.ua/

8.2. Замовник/Організатор Акції не несуть відповідальність за неможливість отримання Учасником/Переможцем Призу з будь-яких причин, які не залежать від Замовника/Організатора Акції з, в т.ч. з причини зазначення Учасником/Переможцем неправильних/або неповних даних тощо, які необхідні для прийняття участі в Акції, хвороби, відпустки Учасника/Переможця, перебоїв в роботі операторів зв’язку України тощо. При цьому такий Учасник/Переможець позбавляється права на отримання від Замовника/Організатора будь-якої компенсації.

8.3. Замовник/Організатор Акції не несе відповідальності відносно майбутнього використання Призів.

8.4. Учасник/Переможець погоджується, що у разі отримання ним Призу, його особисті дані, які були надані Замовнику/Організатору Акції, а також фіксація самого процесу вручення Призу, можуть використовуватися у друкованих, аудіо- та відео матеріалах без додаткової спеціальної згоди Учасника/Переможця, і таке використання ніяким чином Учаснику/Переможцю не оплачується.

8.5. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Замовником/Організатором Акції. Рішення Замовника/Організатора Акції є остаточним та оскарженню не підлягає.

8.6. Факт заповнення Анкети Учасника означає надання Учасником повної згоди зі всіма положеннями Офіційних умов Акції, а також згоди на використання, зберігання та обробку їх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», на їх передачу третім особам, з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безкоштовне використання його імені, прізвища, зображення (фотографії або відео), інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою, у тому числі право публікації його імені і зображення (фотографії або відео) у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, без обмеження по території і терміну такого використання, і таке використання не компенсується (не оплачується) Організатором, Замовником або третіми особами. Також, вважається, що Учасник надав згоду на використання його імені та зображення у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.

Учасники ознайомлені зі своїми правами, передбаченими ст. 8 Закону України «Про захист Персональних даних».

8.7. У випадках, коли Організатор при виконанні взятих на себе зобов’язань в межах проведення цієї Акції, здійснює будь-які операції, що відповідно до законодавства України підлягають оподаткуванню, Організатор забезпечує сплату усіх передбачених чинним законодавством України податків, зборів та обов’язкових платежів, в тому числі податку з доходів фізичних осіб; складання та подання відповідної податкової звітності. Враховуючи умови цього пункту Учасник/Переможець погоджується з тим, що сплата Організатором відповідних податків, зборів та обов’язкових платежів, в тому числі податку з доходів фізичних осіб не звільняє Учасника/Переможця, відповідно до  ст.67 Конституції України та ст. 179 Податкового кодексу України, від подачі щорічної декларації про свій майновий стан та доходи за минулий рік.

8.8. Правила затверджені Замовником/Організатором Акції та діють протягом дії Акції.

Вас також може зацікавити
Актуально