Подяка Lavina Mall
07 09 2022

Шановні колеги!
Щиро дякуємо вам за підтримку в організації корисних активностей на території Lavina Mall. Ми — єдиний торговий центр в Україні, який відновив проведення маркетингових заходів офлайн. Вдячні вам, що долучаєтеся до реалізації цього непростого, але надважливого завдання. Парк розваг Galaxy, Multiplex, Librarium, Akvarel, Back to School — ви неймовірні.
У перші вихідні вересня саме завдяки вам нам вдалося організувати свято для всіх дітей, що напрочуд важливо у такі складні часи. Вдячні вам, що поділяєте з нами спільний меседж: попри війну, українські діти мають не забувати, що даке дитинство з усіма його радощами, відкриттями і несподіванками. Минулого вікенду разом з вами — нашими партнерами — парком розваг Galaxy, магазинами Akvarel і Librarium — ми влаштували івент із подарунками для родин, які через війну вимушені були тимчасово покинути свої домівки. Гості відвідали welcome-зону з солодкою ватою, побачили виступ театру «Щенячий патруль» на головній сцені ТРЦ, взяли участь у розіграші 20 рюкзаків від Akvarel, 30 сертифікатів від Librarium і 50 сертифікатів у парк розваг Galaxy.
Серед наших спільних надважливих ініціатив — і тренінги з надання першої медичної допомоги, які відбуватимуться у стінах Lavina Mall. Війна вимагає від кожного бути готовим до будь-якого сценарію розвитку подій. Підготований — значить врятований.
Проведення всіх цих заходів стало можливим тільки завдяки нашій плідній співпраці.
Дякуємо вам за вашу активність! Завжди раді підтримати й ваші ініціативи. Разом зможемо більше.
Все буде Україна!
Бережіть себе і своїх близьких.