Палітра чуттєвості у нових лініях  AUBADE
18 11 2019

ПАЛІТРА ЧУТТЄВОСТІ У НОВИХ ЛІНІЯХ AUBADE

 

Ніжність і пристрасть, лагідність і впевненість в собі — саме такий мікс почуттів готує Aubade в своїх нових лініях Courbes Divines і Poesie d'Orient. Вся гамма романтики і спокуси вплетена в найтонше полотно вишуканої білизни.

 

Відверта лінія Courbes Divines, чия назва перекладається як "Божественні вигини", покликана прикрасити жіноче тіло і підкреслити красу пишних форм. Чорне мереживо на рожевій підкладці створює приголомшливе відчуття глибини виробу, за рахунок чого всі стратегічно важливі точки здаються більш об'ємними й округлими. Напівпрозорий матеріал залишає місце фантазії, а ніжні мереживні краї виробів ніби зливаються зі шкірою в палкому танці жіночної спокуси. В лінію увійшли 6 бюстгальтерів, 3 види трусиків і розкішна комбінація.

 

Лінія Poesie d'Orient — це чуттєвість й ніжність під вуаллю пікантних бажань. Тут чарівні флоральні мотиви живуть на делікатній сітці і мереживі кольору іскристого шампанського. Поєднання чорних пелюсток та золотистої тканини виграшно виглядають на шкірі будь-якого відтінку. Лінія представлена трьома видами трусиків і четвіркою витончених бюстгальтерів.