Оновлене меню Gelarty
У світі є цілий напрямок гастрономічного морозива. Солоне, гірке, пікантне, з м'яса, риби чи овочів, воно буває дуже різним.
Народилася ця ідея багато сотень століть назад у Франції. Ви і сьогодні в дорогих французьких ресторанах обов'язково зустрінете м'ясо з нестандартним сорбетом або рибу з незвичним морозивом. І це, до речі, будуть одні із найдорожчих страв цього закладу.
Шлях до України у холодного гастрономічного чуда зайняв багато сотень років. Але тепер ви можете їх скуштувати у Gelarty.
У оновленому гастрономічному меню закладу, як завжди, кожна страва містить незвичайне морозиво. Погляньте на ці новинки:
- Класичний салат "Капрезе" з морозивом із соусу Песто;
- Салат з тунцем та інжиром і сорбетом із лимону та базиліку
- Брускета "Гравлакс" з мусом із авокадо і яйцем "Пашом" з морозивом із сиру Фета та кропу
- Тальятеллі з грибами та морозивом із трюфеля
- Спагетті з креветками та томатами чері і морозивом із соусу Песто
Все це, а також багато іншого - м'ясного, рибного, супів, бургерів - вже у ice cream studio & restaurant Gelarty! І, звісно, серед солодких шедеврів від Massimo Gelarty також багато новинок.