Новорічна колекція GARDEN від SOVA
28 12 2022

Знову в тренді: SOVA переосмислює напівдорогоцінне каміння в у новій колекції GARDEN.

Ювелірний дім SOVA надав нового звучання напівдорогоцінному кольоровому камінню в новорічній колекції прикрас GARDEN.

Колекція поєднала в собі п’ять видів мінералів різної огранки — топаз, аметист, цитрин, хризоліт і морганіт.

"В останні роки прикраси з напівдорогоцінного каміння незаслуговано втратили свою популярність. Але вже зараз тренд стрімко повертається в колекції світових брендів. Ми неймовірно натхненні тим, що SOVA, як український ювелірний бренд-трендсеттер, може повернути популярність напівдорогоцінного каміння через сучасні форми та стильні поєднання"  говорить Анна Коваль, директорка з маркетингу та продажів SOVA.

В колекцію увійшло каміння трендових кольорів, яким ювеліри надали форми сучасними огранками. Кожна вставка має сучасні і лаконічні фігурні касти, завдяки яким арт-команда SOVA підкреслила унікальність форми кожного мінерала.

Каміння набуло нового звучання у каблучках, сережках, а також кольє та браслетах, які виконані з жорсткої основи та рухливих елементів з допомогою яких можна регулювати розмір та довжину. В деяких прикрасах скомбіновано кілька видів каміння з різними формами огранки, також в колекцію увійшли кольє та браслети з одним великим каменем.

Кожен мінерал потребує особливого підходу, адже їх твердість значно відрізняється по Шкалі Мооса, але робота з різним камінням та формою — це можливість проявити ювелірне мистецтво для майстрів SOVA.