Нові колекції Геометрія і Fashion «Золотий Вік»
25 03 2021

Колекція «Геометрія» - головний тренд сезону! 

Почніть з мінімалізму: виберіть ювелірні вироби, які здаються вам найбільш відповідними за стилем, формою і кольором. Нехай це буде просте кільце або невеликі сережки.

Як тільки строгі форми і лінії стануть для вас звичними, вирішуйтеся на більш сміливі експерименти! Придивіться до масивних сережок у формі ромбів або великому кольє, в основі якого трикутники різних форм і розмірів. Головне - пам'ятайте про те, що геометричні прикраси є вельми "самостійним" виробами інших форм і стилів. 

Хитрість геометричних ювелірних виробів в тому, що незалежно від того, яким би простим не був ваш наряд, вони миттєво додадуть йому особливу "родзинку". Так що будьте готові реалізувати свої математичні навички в моді і сміливо обирайте відповівдну форму.

 

Колекція «Fashion» - неповторна та єксклюзивна!

Для того, щоб освіжити звичні образи: просто додайте до них яскраві аксесуари та прикраси.

Ланцюги з масивними ланками - беззаперечний хіт сезону. 

Вони підійдуть як до романтичних образів, так і до джинс та велосипедок, які і в цьому році б'ють рекорди популярності.

Сережки-кільця - базова прикраса, яка ідеально підійде практично до будь-якого стилю. І не забуваємо прибрати волосся в хвіст, щоб вони не закривали таку ювелірну красу.

Жіночні прикраси з кварцом і перламутром повертаються в моду з новою силою. Тим, хто шукає щось більш помітне, радимо придивитися до виробів з даними видами вставки.

Кулони у формі монет були популярні ще минулого літа і впевнено перекочували в поточний сезон. Для більшого ефекту раджу поєднувати їх разом з іншими підвісками різної довжини.