Магія чорного з новинками від бутіка Chantal Store
26 02 2020

МАГІЯ ЧОРНОГО З НОВИНКАМИ ВІД БУТИКА CHANTAL STORE

 

Чорний колір заслужено вважається найбільш загадковим,  томним і спокусливим. А коли непроглядно темний відтінок поєднується з напівпрозорим тюлем, що видає ваші таємниці, образ стає тільки ефектнішим.

 

Нова лінія Blanche від Chantelle - це квиток у світ задоволень і любові до власного тіла. Фантазійні квіти і мереживна окантовка надають білизні особливу чуттєвість і глибину.

 

Лінія Poesie d'Orient від Aubade - це чуттєвість і ніжність під вуаллю пікантних бажань. Тут чарівні флоральні мотиви живуть на делікатній сітці і мереживі кольору іскристого шампанського. Поєднання чорних пелюсток і золотистої тканини виграшно виглядає на шкірі будь-якого відтінку. Лінія представлена трьома видами трусиків і четвіркою витончених бюстгальтерів.

Лаконічний дизайн Urbaine від Chantal Thomass навіть любителькам мінімалізму дозволить впустити в своє життя нотку самозакоханності: розкішна гладкість бюстгальтера, декольте, увінчане сіткою - ой, а в дзеркалі така красуня!

 

Екскурс в світ нижньої білизни чорного кольору завершено. Залишилося провести власні експерименти і назавжди забути про надумані забобони. Чорний - це сексуально. І крапка.