Lavina Mall — сім років: об’єднуємося заради Перемоги
21 11 2023

2 грудня найбільший торгово-розважальний центр країни — Lavina Mall — святкуватиме сьомий день народження. Ця подія покликана нагадати гостям ТРЦ про здобутки цього року, які були б неможливими без них. Про благодійні акції, які Lavina Mall організував у межах «Енергії Єдності», акумулюючи кошти для оборони країни, зокрема у «Фонд Наступу». Про те, що, об’єднавшись, легше допомагати.

 

Цього дня у стінах ТРЦ відбудеться грандіозний концерт за участю зірок, які протягом 2023 року підтримували акцію «Енергія Єдності». На гостей чекають виступи DEMCHUK, Alena Omargalieva, KADNAY, «Скрябін», SHUMEI, TVORCHI, Anna Trincher, Руслана і Kozak Sуstem. Генеральний партнер свята — YABLUKA — розігруватиме техніку Apple, зокрема iPhone 15 і ноутбуки. Крім того, підготували подарунки для відвідувачів й інші партнери торгово-розважального центру.

 

Минулого року Lavina Mall відмовився від святкування дня народження, зорієнтувавшись виключно на допомозі. Разом з гостями ТРЦ зібрав мільйон гривень і купив реанімаційний автомобіль, який передали благодійному фонду Markus Foundation. Протягом цього року Lavina Mall провів кілька акцій, які допомогли закупити необхідне армії обладнання. 2 грудня торгово-розважальний центр запрошує всіх у гості, щоби подякувати одне одному і нагадати про головне.

 

Запальні емоції, теплота єднання і непереможна енергія — це свято запам’ятають всі гості Lavina Mall! Разом готові реалізовувати найсміливіші ідеї. До зустрічі!

Вас також може зацікавити
Актуально