«Енергія Єдності» заряджає: TVORCHI у Lavina Mall
15 05 2023

27 травня Lavina Mall знову об’єднає гостей неймовірною енергією — тут відбудеться концерт TVORCHI. Цей захід торгово-розважальний центр організує в межах благодійної акції «Енергія Єдності», яка діє тут протягом 2023 року.

Головна мета ініціативи — збір коштів для Збройних сил України. Долучитися до неї може кожен, хто здійснить покупку у ТРЦ на суму понад 1000 гривень і зареєструє чек.

В останній травневий вікенд гості Lavina Mall насолоджуватимуться виступом TVORCHI та відвідають лекцію Markus Foundation — благодійного фонду, який працює на потреби 47 Штурмового Полку. Крім того, візьмуть участь у розіграші подарунків від партнерів, серед яких — EcoFlow від магазину «Цитрус», а також Starlink. Чекають розваги і на найменших відвідувачів ТРЦ — заряд приємними емоціями, яких сьогодні не вистачає всім, гарантований.

Допомога Збройним силам України — пріоритет команди Lavina Mall. Так, наприкінці 2022 року з нагоди свого Дня народження ТРЦ провів акцію, під час якої акумулював мільйон гривень для Markus Foundation. А з 26 лютого цього року в Lavina Mall стартувала благодійна акція «Енергія Єдності», на наступний івент якої й запрошуємо вас. Такі ініціативи дають змогу збирати кошти на найважливіше — на захист України.

Долучайтеся!