Допомагаємо дітям разом: Charity Family Day від БФ «Твоя опора» у Lavina Mall

Допомагаємо дітям разом: Charity Family Day від БФ «Твоя опора» у Lavina Mall
20 05 2024

Запальні емоції, пізнавальні розмови та благодійні збори — 18 травня у Lavina Mall відбувся Charity Family Day, покликаний допомогти дітям, що постраждали внаслідок війни. Захід організували з нагоди 10-річчя БФ «Твоя опора», який нещодавно відкрив «Сімейний Центр ментального благополуччя», де безкоштовно надає психосоціальну допомогу дітям та їх сім’ям, які зазнали негативного впливу війни.

Телеведуча та коучка Надія Матвєєва цього дня у Lavina Mall провела публічну розмову «Емоційний інтелект дитини. Що потрібно знати батькам?». До відвертого обговорення приєдналися адвокатка, блогерка, громадська діячка, багатодітна мама і усиновлювачка Інна Мірошниченко, а також психологиня Сімейного центру ментального благополуччя «Твоя опора» Марина Гончар. Важливість прийняття і пояснення різних емоцій, способи справлятися зі складними переживаннями — ця розмова була корисною всім і кожному.

Подбали у Lavina Mall і про найменших гостей. Протягом дня діти долучалися до різноманітних майстер-класів: розмальовування, аплікація, оригамі, плетіння браслетів з намистин та стрічок, створення фігур з надувних кульок — без уваги не залишився ніхто. Також малечу розважали ростова лялькою Sonic і художник з аквагриму.

Всі охочі долучилися й до енергійної руханки, яку провела відома фітнес-експертка Ксенія Литвинова. А завершився Charity Family Day у Lavina Mall виступом співачки, авторки пісень та інфлюенсерки DIANA GLOSTER — цей вікенд подарував по-справжньому теплі емоції та акумулював кошти на допомогу дітям.

Неповторну й енергійну атмосферу заходу задавала ведуча Charity Family Day – громадська діячка та телеведуча Катерина Трушик.

Приєднатися до збору коштів і отримати за це цінні призи могли всі гості, адже протягом Charity Family Day відбувалась благодійна лотерея. Головним призом лотереї став смарт-телевізор з рамкою-конструктором та захищеним екраном KIVI KidsTV, котрий надала компанія KIVI. Неймовірні подарунки для розіграшу та для учасників заходу надав український виробник "Ранок-Креатив". Також дякуємо відповідальному бізнесу і партнерам заходу — VOVK, Marathon, Cabanchi.com, BergOFF та Akvarel — за участь у важливому івенті.

У зборі коштів на психосоціальну допомогу дітям взяли участь й українські бренди, які цього дня організували у Lavina Mall передпродаж благодійних дропів. Відвідувачі торгово-розважального центру могли придбати вироби Ganka for Home, Glass Art Stories та «Ні грама драми», створені у колаборації з фондом «Твоя опора».

Всі зібрані під час Charity Family Day кошти передані Сімейному центру ментального благополуччя «Твоя опора». Тут приймають дітей та їх сім’ї задля надання всебічної допомоги в подоланні психологічних наслідків війни, зміцнення психологічної стійкості, забезпечення ментального відновлення та гармонійного розвитку кожної дитини.

«За 10 років діяльності, завдяки партнерам, друзям та всім небайдужим, нам вдалося досягти неймовірних результатів, врятувати тисячі маленьких життів, надати допомогу сотням лікарень, під нашою опікою – десятки будинків дитини, реабілітаційних центрів, інтернатів. Нині ж всі разом мусимо подбати й про ментальне здоров’я дітей – в їх життя  разом з війною прийшли недитячі проблеми – ПТСР, тривожність, депресія, відчуженість, складність у встановленні соціальних зав’язків. Адже здорові та щасливі діти — це наші надія та майбутнє», - зазначила Валерія Татарчук, засновниця та генеральна директорка БФ «Твоя опора».

Дякуємо гостям Lavina Mall за спільну допомогу — ми вкотре доводимо, що разом можемо більше. До нових зустрічей! Попереду — нові важливі ініціативи!