Баланс унікальних українських пейзажів та ювелірного мінімалізму від SOVA

Баланс унікальних українських пейзажів та ювелірного мінімалізму від SOVA
27 08 2020

Щороку тисячі туристів купують квитки в інший кінець світу, щоб побачити міграцію фламінго та пеліканів на рожевому озері в Лас-Колорадос в Мексиці, або планують подорожі до Канади, щоб зробити фотосесію на Запиленому рожевому озері.

Іноді ми не помічаємо дивовижних речей, які здавалося б, так близько.

SOVA побували в унікальному місці й пропонують вам по-іншому подивитися на красу української природи.

 

Відчуття легкості, невимушеності, солоного повітря та очікування теплого літнього вечора. Нова зйомка від SOVA на мисі Березіна Лемурійського рожевого озера - неначе символ літа, що минає.

 

Персні колекції “Акварель” з топазами в поєднанні з витонченими перстнями Easy чудово відображають глибину озера, яке віддзеркалює вечірнє небо.

Іноді важко помітити, де закінчується озеро і починається горизонт, ідеальний баланс природи та людини. 

 

Перстні з колекцій Twist,Мегаполіс та Easy чудово поєднуються між собою та створюють єдиний збалансований образ. Як сама природа навколо.

 

Кольє з колекції “Мегаполіс” повторює контури повного місяця у вечірньому небі над Лемурійським озером та ідеально створює мінімалістичний образ.

 

ГАЛЕРЕЯ ФОТО, що лишилися

 

Щоб відобразити безмежність та унікальність української природи, ми підібрали образи з білого золота колекцій Twist, “Мегаполіс”, Power та Easy, щоб створити характер, який захочеться повторити.

 

Легкість останніх літніх днів та неповторних пейзажів Херсонщини чудово поєднується з ювелірним мінімалізмом від SOVA. Україна така дивовижна, давайте пізнавати її разом.

Вас також може зацікавити
Актуально