Ajour new collection Енкарнсьйон
07 11 2023
Бм 101
М'який балконет бузкового кольору без поролону з каркасними кісточками. Чашки виготовлені з двох шарів щільної сітки. Прикрашений квітковою вишивкою. Стан виготовлений з еластичної гладкої тканини. Кісточки та виточки вкриті м'якою нейлоновою тканиною. Бретелі регулюються. Склад: поліамід 72%, еластан 18%, віскоза 8%, поліестер 2%.
 
Т 79
Розкішні бузкові сліпи з високою посадкою. Виконані з сітки та еластичної тканини. Прикрашені квітковою вишивкою. Інтимний комфорт забезпечує бавовняна ластовиця. Поліамід 69%, еластан 16%, віскоза 6%, поліестер 1%, бавовна 8%.
 
Бп 68
Поролоновий пушап бюстгальтер бузкового кольору з кісточками. Виготовлений з сітки з вишивкою і еластичного полотна. Бретелі регулюються. Поліамід 72%, еластан 18%, віскоза 8%, поліестер 2%.
 
 
Бразильяни с 170
Бузкові бразиліани з середньою посадкою. Виконані з еластичної гладкої тканини і напівпрозорої сітки. Мають широкий пояс, що спереду прикрашений вишивкою. Інтимний комфорт забезпечує бавовняна ластовиця. Поліамід 69%, еластан 16%, віскоза 6%, поліестер 1%, бавовна 8%.
Вас також може зацікавити
Актуально