H&M повертається в Україну
08 11 2023

H&M повертається в Україну — зустрічайте у Lavina Mall.

9 листопада H&M — один з найпопулярніших світових брендів — вперше після початку повномасштабної війни відкриває двері своїх магазинів в Україні. Отже, гості Lavina Mall вже цього тижня зможуть відправитися на довгоочікуваний шопінг.

У Lavina Mall на майже трьох тисячах квадратних метрів H&M можна придбати весь асортимент товарів бренду — одяг, аксесуари та товари для дому H&M Home. Доповнить нову колекцію одяг, який був у магазинах під час закриття — таку комерційну пропозицію розробив бренд для своїх прихильників.

Саме у Lavina Mall відкрився перший в Україні магазин шведського ритейлера H&M. Тоді, 2018 року, у день відкриття торгово-розважальний центр відвідали близько 100 000 гостей — це був абсолютний рекорд як для шведського бренду, так і для українського ринку.

Міністерство закордонних справ України веде перемовини з провідними міжнародними брендами щодо їхнього повернення в Україну з травня 2022 року. H&M — бренд, який остаточно підтвердив свій намір відновити роботу у нашій країні. Тож очікуємо і на інші повернення!

А поки запрошує всіх гостей 9 листопада до Lavina Mall — це унікальна можливість придбати осінньо-зимові речі з нової колекції H&M, знову побачитися після довгої перерви та отримати гарні емоції. До зустрічі у Lavina Mall!

Вас також може зацікавити
Актуально