Особливості роботи Lavina Mall у березні
11 03 2020

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

«ТРЦ ЛАВИНА»

04128,  м. Київ, Святошинський р-н, вул. Берковецька,6Д

код ЄДРПОУ 38537759

 

вих. № 11/03/20/2

від 11.03.2020 року

 

 

Особливості роботи Lavina Mall у березні

Здоров’я і безпека відвідувачів — пріоритет Lavina Mall. Ми дбали, а сьогодні продовжуємо дбати з особливою прискіпливістю про кожного гостя торгово-розважального центру.

Через розповсюдження вірусу COVID-19 у Європі Київська міська адміністрація ухвалила план протиепідемічних заходів у Києві. Тому інформуємо щодо роботи Lavina Mall.

Торгово-розважальний центр продовжує свою роботу у звичному режимі. При цьому ми гарантуємо дотримання необхідних сьогодні санітарних норм. Клінінг працює у посиленому режимі на всій території Lavina Mall. Ретельно дезінфікуються найефективнішими засобами фуд-корти і парк розваг Galaxy, галереї і туалети, магазини і коридори. Додатково обробляються дезінфекторами автобуси і маршрутки, якими можна доїхати з та до ТРЦ. Ми втричі посилили заходи безпеки. Крім того, слідкуємо за станом здоров’я всіх працівників Lavina Mall.

При цьому ми призупинили проведення будь-яких масових розважальних заходів — концертів, спортивних змагань, розіграшів. Впевнені, що це крок, необхідність якого розуміють усі.

Чекаємо на вас у Lavina Mall. Пам’ятаємо про заходи безпеки, дбаємо про себе і близьких.

 

 

 

З повагою,

Директор ТОВ «ТРЦ ЛАВИНА»                                                                   Лашин Д.В.

Вас также может заинтересовать
Актуально