Ювелірний вечір разом з Леонідом Мартинчиком
02 10 2023

Ювелірний вечір разом з Леонідом Мартинчиком: як пройшов осінній шопінг в бутику SOVA у ТРЦ Lavina Mall.

Ювелірний дім SOVA влаштував особливий шопінг для клієнтів та друзів бренду в бутику SOVA в ТРЦ Lavina. Зірковим ювелірним стилістом вечора став етнограф та фешн-експерт Леонід Мартинчик.

Клієнти мали можливість разом з Леонідом підібрати для себе ювелірний образ з лукбуку, приміряти ексклюзивні новинки від SOVA, зробити спільні фото та поспілкуватися.

Зустріч стала чудовою нагодою оновити свою ювелірну капсулу. Кожен мав змогу приміряти прикраси з нової колекції CULTURE з колосками та діамантами. До презентації цієї колекції від SOVA ювелірний квартал у ТРЦ Lavina Mall ексклюзивно прикрасили величезними витинанками в українському стилі. 

Зіркові гості та друзі бренду вподобали для себе прикраси з колекції CULTURE та активно ділилися фото з новинками у соціальних мережах. На особливий шопінг завітали блогерки та інфлюенсерки Маргарита Хилько, Тетяна Губенко та ua.lana. Леонід Мартинчик допоміг кожній підібрати особливу прикрасу до свого образу. Fashion-інфлюенсерка та стилістка Тіна Сізонова вподобала для себе каф та каблучку з колаборації For Love. А ось прикраси з колекції Kalyna ідеально пасували до її святкового образу того вечора. 

Стежте за анонсами, аби не пропустити наступні особливі події від ювелірного дому SOVA.