Ювелірний бренд SOVA святкує 21-річчя!
11 06 2021

З нагоди свята представники SOVA звернулися до своїх поціновувачів та клієнтів:

 

На порозі нашого 21-річчя хочемо сказати щире “Дякую!” кожному нашому клієнту за те, що залишаєтеся відданими бренду SOVA протягом цих років. Натхненні вашою підтримкою ми прагнемо більшого і ставимо, здавалося б, недосяжні цілі та реалізуємо їх. 

 

Наше 21-річчя ми зустрічаємо з 36 колекціями та 36 магазинами SOVA. Це стало можливим завдяки прихильності наших клієнтів та згуртованій роботі команди SOVA. Хочемо висловити нашу вдячність подарунками для вас і розігруємо 36 кольє з діамантами. Ви можете виграти прикрасу в кожному магазині SOVA в будь-якому місті, де представлений бренд. Для того, щоб взяти участь у святковому розіграші не обов’язково здійснювати покупку - достатньо заповнити анкету в магазині, або на сайті sovajewels.com. Кольє з діамантами розіграємо вже 1 липня. 

 

З року в рік ми пильно відслідковуємо потреби наших клієнтів і створюємо прикраси, які формують тренди українського ювелірного ринку. 

Ми об’єднуємося з кращими українськими дизайнерами, щоб втілити нові ідеї у створенні прикрас. В результаті творчих співпраць світ побачили колаборації Lake з Lake Studio, SOUL з Marsala, For Love з FROLOV, SOVA x LITKOVSKAYA. 

 

Не зважаючи на нові реалії сьогодення, за останній рік ми запустили 7 ювелірних колекцій, одна з яких - довгоочікувана колаборація SOVA x The HARDKISS.

 

Ми прагнемо говорити мовою прикрас з нашим клієнтом і знаходити індивідуальний підхід до кожного. Прагнемо надихати на сміливі рішення та незвичні образи. В кожну колекцію ми закладаємо особливий сенс, ми відкриті до нових, іноді не очевидних співпраць, щоб ще раз звернути увагу на важливі питання для суспільства. 

 

Завдяки спільній творчості дизайнера Івана Фролова, ювелірного дому SOVA з БО «100% Життя» нам вдалося закупити 3525 швидких  тест-систем, що дозволяють вчасно діагностувати ВІЛ. І реалізувати головну мету нашої колаборації – привернути увагу до питань безпечного кохання та епідемії ВІЛ в Україні.

 

Щороку ми з нетерпінням чекаємо Дня Матері, щоб нагадати як важливо створювати особливі моменти для наших мам. Підтвердження цьому - капсульні колекції SOVA до Дня Матері та зворушливі спецпроєкти, які знаходять відгук в тисячах сердець. 

 

З ініціативою «Разом за природу» ми створили прикрасу, наповнену важливим змістом. Виготовили 500 браслетів із зображенням рисі — приблизно стільки особин залишилося в лісах Карпат та у Поліссі. Частина коштів з продажу браслетів були направлені на придбання фотопасток, які допоможуть зафіксувати рись, забезпечення зоологів необхідним спорядженням для проведення моніторингу у віддалених лісових районах.

 

Ми прагнемо, щоб прикраси SOVA ставали символами вашого кохання, тому вже кілька сезонів поспіль глядачі каналу СТБ слідкують за ювелірними образами учасниць від SOVA на реаліті “Холостяк” та “Холостячка”. Вже традиційно, у фіналі обраниця отримує каблучку з діамантом SOVA, яка стає початком неповторної історії двох сердець. 

 

Ми прагнемо створювати не просто прикраси, а історію. Бути причетними до ваших головних моментів у житті. 

 

Ми готові до нових звершень, нам є чим вас здивувати. Спасибі, що обираєте SOVA. 

 

SOVA, jewelry house – український ювелірний бренд-трендсетер, який відповідає світовим тенденціям.  Ідея формування ювелірного гардероба для сучасних дівчат виступає лейтмотивом у всіх колекціях ювелірного дому. Єдиний на українському ринку бренд, який колекційно підходить до запуску продуктів та  демонструє сміливість, готовність до експериментів та свободу.

SOVA – це переосмислення класики, якісні та стильні прикраси, які можна змінювати кожен сезон, доповнюючи свої образи до будь-якої нагоди.