ЦЕ ГРУДИ! Благодійний проєкт SOVA та БФ Квітна до місяця жіночого здоров'я

ЦЕ ГРУДИ! Благодійний проєкт SOVA та БФ Квітна до місяця жіночого здоров'я
06 10 2023

Жовтень вважається всесвітнім місяцем боротьби проти раку грудей. Цього року ювелірний дім SOVA долучився до ініціативи та створив лімітований рожевий браслет, всі кошти з продажу якого будуть спрямовані до Благодійного фонду «Квітна»

Світова статистика свідчить, що після війни відбувається «стрибок» онкологічних захворювань.Тому в період повномасштабної війни важливо, щоб жінки мали змогу отримати кваліфіковану допомогу і на деокупованих територіях, де медичну інфраструктуру знищили, а також в областях, де багато вимушено переміщених осіб, які потребують медичних обстежень.

Ми вирішили створити особливий символ, який стане для жінок нагадуванням піклуватися про себе та регулярно перевіряти стан свого здоров’я.  Браслет від ювелірного дому SOVA виконаний з ніжного рожевого коралу, доповнений срібною підвіскою з емаллю, де символічно зображені жіночі груди, а на звороті вигравіюване нагадування  — «турбуйся про себе». Цей символ стане для жінок нагадуванням піклуватися про себе та регулярно перевіряти стан свого здоров’я.

Всі кошти з продажу браслету будуть спрямовані до Благодійного фонду «Квітна» на підтримку роботи Мобільної клініки жіночого здоров’я, аби кожна жінка могла пройти обстеження безоплатно.

У жовтні Мобільна медична платформа буде працювати в Білоцерківському районі та Чернігівській області. 

Деталі можна дізнатися на пошті благодійного фонду Квітна fond@kvitna.org, або за телефоном +38 (044) 486 2660.