Сама ніжність: витончені комплекти білизни для романтичного настрою
20 09 2019

CHANTAL STORE

САМА НІЖНІСТЬ: ВИТОНЧЕНІ КОМПЛЕКТИ БІЛИЗНИ ДЛЯ РОМАНТИЧНОГО НАСТРОЮ

 

Є такі комплекти білизни, дивлячись на які, хочеться з придихом сказати лише одне: « Як ніжно...» ці моделі, як правило, відрізняються невагомими матеріалами, повітряними відтінками і легким кроєм.

 

М'яке мереживо, романтичний візерунок і напівпрозора тканина здатні творити чудеса: піднімати самооцінку, малювати щасливу посмішку на обличчі, дарувати безмежний спокій і навіть спокушати.

 

Мереживна історія

 

Мереживо завжди закликає до чуттєвості, а якщо воно кольору рожевої пудри, ранкової чайної троянди або блакитних хвиль, в гру вступає трепетна витонченість, чарівності якої неможливо опиратися. Напівпрозорі мереживні комплекти надають образу м'якості — особливо добре це виходить у лінії Secret de charme та Illustre Inconnue від Aubade, у комплекті Farandole від Chantal Thomass, чарівних Refined Glamour від Wonderbra і Seduction від Marlies Dekkers.

 

Акцент на бретелі

 

Незвичайний дизайн бретелей робить ставку на тендітні плечі і тонкі ключиці, і розмито, немов напівнатяком, привертає увагу до зони декольте. Подвійні або широкі мереживні бретелі, а може тонкі, декоративні, що пікантно обрамляють груди? Відповідь є в лініях Champs-Elysees та Femme від Aubade, розкішної Space Odyssey і сміливої Gloria від Marlies Dekkers, та повітряної Flagrant delice від Chantal Thomass .

 

Тендітна сітка

Ніжність і відвертість єднаються, якщо мова йде про білизну з сіткою: вона оголює оксамитову шкіру і стирає межу між реальністю і фантазією. Найніжніші, але й найпалкіші комплекти є в лініях Fall in love від Passionata, Nymphea Paradis та Nudessence від Aubade і Generous Mod від DIM.

 

Полегшений дизайн

Мінімалізм та витонченість — вірні друзі: варто розфарбувати лаконічний бюстгальтер в пудрові, молочні та рожеві відтінки, додати трошки мережива або фігурний край, як він знаходить особливу легкість. Переконатися в цьому легко з романтичною лінією Georgia від Passionata, Addicte від Chantal Thomass, Generous або Sublime Dentelle від DIM.