PUMA RS-X І КУЛЬТ ПЕРЕОСМИСЛЕННЯ
05 04 2023

У новому сезоні бренд PUMA чітко дотримується свого головного слогану “FOREVER FASTER”, і досить швидко переосмислює свої культові моделі. Лінійка кросівок RS-X Efekt стає логічним продовженням колекції RS-X, яка підняла шум на ринку у 2018 році. 

RS-X Efekt натхненні молодим поколінням, котре не приховує свою індивідуальність. Мікс кутових накладок, яскравих кольорів, верхніх деталей, масивного силуету та гумового покриття надає новим кросівкам свіжого виразного вигляду, і відсилає до покоління, котре поєднує інтерес до музики, спорту, моди, ігр та мистецтва. Покоління, котре залишається голодним до майбутнього культури загалом і, звичайно, культури кросівок.

Амбасадором лінійки PUMA RS-X став український музичний гурт Kalush Orchestra, який повністю відображає ідейну складову про свободу самовираження, відсутність лише одного способу бути собою та постійні пошуки своєї автентичності. 

Колекція PUMA RS-X з’явиться у продажі з 5 квітня у мережі фірмових магазинів PUMA та магазинів партнерів бренду, а також на офіційному сайті PUMA Ukraine. 

Вас також може зацікавити
Актуально