Поринь у метавсесвіт FOREVER.FASTER. з Олександром Зінченко та DOROFEEVA в новій колекції PUMA

Поринь у метавсесвіт FOREVER.FASTER. з Олександром Зінченко та DOROFEEVA в новій колекції PUMA
10 08 2023

У новій кампанії PUMA створює для кожного можливість поринути у метавсесвіт, що не обмежений можливостями і кордонами вашої уяви. У своїй колекції бренд поєднує класичні моделі Slipstream&Cali з історією про захоплюючий світ віртуальної реальності. Це оповідь про можливість відволіктися від рутинного життя.

На Олександрі Зінченко представлена модель Slipstream, яка зберігає класичний спортивний стиль разом з ритмом вулиць. Універсальний і простий силует ідеально підходить для поєднання з кожним вашим образом. DOROFEEVA в свою чергу поєднує оновлену жіночу модель Cali Court з образом спортстайл лінійки PUMA Downtown.

У новому муд-відео співачка DOROFEEVA, як постійний амбасадор, виконує роль провідника у метавсесвіт FOREVER.FASTER для футболіста Олександра Зінченко, який вперше став обличчям PUMA Ukraine. Вона запрошує його у світ, де кожен може перетворити неможливе на досяжне та бути ким завгодно.

FOREVER.FASTER. — це постійна мантра, яка вже стала частиною ДНК бренду.  У спорті  нові таланти, нові ідеї задають темп нашому майбутньому. PUMA об'єднує в собі сучасні та інноваційні погляди. При цьому не боїться ризикувати та підходити до гри по-новому. Завжди попереду інших. Завжди швидше. 


Нова колекція у продажі з 9го серпня в магазині PUMA!

Вас також може зацікавити
Актуально