LuckyLOOK ТРЕНДИ ЧОЛОВІЧИХ ГОЛОВНИХ УБОРІВ
19 10 2020

Головний убір - інструмент, за допомогою якого можна перетворити себе і навіть змінити імідж. Чоловіча мода не гірше жіночої рясніє вишуканими аксесуарами. LuckyLOOK розповість про найбільш трендові чоловічі головні убори 2020/21.

o Бейсболка

Будучи раніше виключно елементом спортивного стилю, бейсболка стрімко прорвалася вперед на подіуми найзнаменитіших дизайнерів. Тепер бейсболку актуально поєднувати зі стилем кежуал і спорт-шик. Знаючі толк у стилі чоловіки надягають головний убір з таким верхнім одягом, як пальто, куртка, піджак, бомбер.

o Панама

Зовсім несподівано для кожного на горизонті fashion-індустрії з'явилися панами. У 2020/21 трендом є панами зі шкіри, вельвету, бавовни і хутра. Такі головні убори ефектно виглядають на чоловіках і підійдуть кожному, хто надає перевагу стилю спорт і кежуал.

o Капелюх

Немає нічого кращого, ніж усіма улюблена класика. Класичні моделі капелюхів канотье і федора залишаються актуальними вже кілька десятиліть. Чоловіки полюбляють комбінувати капелюх зі стилем кежуал і класика. Головне – підібрати потрібну форму і колір, щоб головний убір ефектно доповнював образ.

o Шапка біні

Немає більш універсального і комфортного головного убору на сезон осінь-зима. Шапка біні відрізняється простим і лаконічним дизайном, що дозволяє поєднувати аксесуар зі всілякими образами від класики до спорту.

Обрати трендовий головний убір можна у магазині LuckyLOOK або на сторінці Instagram @luckylook_ukraine. Бути стильним і щасливим легко з брендом, який приносить удачу!