LuckyLOOK представив нову колекцію Autumn-Winter 2021/22
27 09 2021

Наймодніші новинки сезону вже можна побачити в магазинах бренду.

 

ГОЛОВНІ УБОРИ

Від класичних капелюхів до трендових панам. «Родзинкою» в осінній колекції є бейсболки з вельвету і екошкіри.  В образах вони виглядають дуже стильно і по-новому.  Такий look — безпрограшний варіант для тих, хто стежить за модними тенденціями.

АКСЕСУАРИ

Затишні палантини, які створені з турботою про клієнта, з кашеміру і шерсті, будуть зігрівати вас у найхолодніші вечори.  У колекції ви зможете побачити однотонні, двосторонні шарфи, в клітинку і безліч інших принтів.  Аксесуар, який однозначно стане бестселером, - косинки.  Найгарячіший тренд 2021/22 також представлений в колекції.

ОКУЛЯРИ 

Сонцезахисні й іміджеві окуляри, нові актуальні форми, кольори.  Моделі від класики до маски.  Серед безлічі стильних моделей ви обов'язково знайдете ідеальну пару, яку будете носити з комфортом і задоволенням.  Кожна пара окулярів  LuckyLOOK має 100% захист від UF, нам важливі якість матеріалів і ваша довіра.  Тому будьте спокійні: обираючи сонцезахисні окуляри нашого бренду, ви обираєте перш за все безпеку.

 

Також пропонуємо скористатися безкоштовною послугою шопінгу зі стилістом, адже наші стилісти-консультанти знають всі нюанси правильного підбору головних уборів і сонцезахисних окулярів!

Приходьте ознайомитися з новою осінньої колекцією в магазин LuckyLOOK!