Колекція У ШКОЛУ З COLIN’S
11 08 2023

Колекція У ШКОЛУ З COLIN’S – це про рух, неприборкану енергію та нові досягнення.

Зустрічай осінь з новою колекцією У ШКОЛУ З COLIN’S. Вона наповнена базовими кольорами та відтінками: чорним, білим, сірим та темно-синім. Кожна річ має особливий дизайн, що дає можливість вільно створювати різноманітні образи у власному стилі.

Картаті сорочки, толстовки з принтами, в’язані светри та пуловери чудово
поєднуються як з трендовими джинсами, так і з стильними брюками та спідницями.

Колекція У ШКОЛУ З COLIN’S має універсальні образи, які відмінно пасуватимуть для відвідування навчання та для повсякденного життя. Жакети, які є невід’ємною частиною колекції, прекрасно доповнять будь-який осінній образ.

Колекція У ШКОЛУ З COLIN’S – це про рух, неприборкану енергію та нові досягнення. Доповнюй свої круті образи з новинками колекції У ШКОЛУ З COLIN’S, які чекають на тебе вже в магазинах COLIN’S та на colins.ua

 

Про COLIN’S

COLIN’S – це бренд молодих та енергійних! Це бренд не тільки про одяг, а і про спосіб життя, комфорт та впевненість. Кожна колекція наповнена трендовими та комфортними речами, які з легкістю підкреслюють твою індивідуальність. Ми
завжди піклується про твій стиль, комфорт а ще про екологічність, виготовляючи денім за новітніми технологіями. COLIN’S це завжди про якісне обслуговування.

Понад 600 магазинів у 26 країнах світу працюють для своїх клієнтів, щоб дарувати неповторні емоції та приємний досвід кожного разу та в будь-яку мить.

Вас також може зацікавити
Актуально