День Незалежності у Lavina Mall: національний рекорд з привітання захисників і захисниць

День Незалежності у Lavina Mall: національний рекорд з привітання захисників і захисниць
16 08 2023

Встановлення національного рекорду, виступи зірок і диджей-сет, розіграш подарунків і аукціон сувенірів з фронту — 26 серпня гості Lavina Mall об’єднаються енергією єдності та разом відсвяткують головне свято країни — День Незалежності.

Щоби підтримати українських військових, Lavina Mall встановить національний рекорд: на прапорі України, площа якого — 9 на 13 метрів, збиратиме побажання дітей для захисників і захисниць. З 18 до 25 серпня біля Galaxy Park у ТРЦ всі охочі маленькі гості
можуть залишати свої теплі слова для наших захисників і захисниць. За це діти отримуватимуть подяку — квитки на катання у парку атракціонів Galaxy Park. Побажання можна залишити у будь-який день: з понеділка до четверга (15:00 — 19:00), а також з п’ятниці до неділі (12:00 — 20:00). Відео про збір привітань побачать відвідувачі торгово-розважального центру 26 серпня.

Lavina Mall запрошує долучатися і дарувати приємні емоції військовим!

Національний рекорд України буде засвідчений 26 серпня — під час святкового заходу Lavina Mall вручатимуть відповідну відзнаку. Крім того, у цей день на сцені торгово-розважального центру виступатимуть TUMAZAR — співак і популярний репетитор з англійської мови з TikTok, а також SHADU — співачка та блогерка. Зірковою гедлайнеркою свята стане Руслана, яка зарядить стовідсотковим позитивом всіх гостей.

Прихильники електронної музики зможуть насолодитися енергійним диджей-сетом.

Відвідувачі Lavina Mall, які зареєструють чек в акції «Енергія Єдності», отримають подарунок — шопер від Cabanchi.com. Проводитимуть розіграші подарунків й інші партнери ТРЦ, зокрема iPeople розіграє Apple iPhone 14 Pro Max 128 гб. На святковій фотозоні, яка діятиме у стінах Lavina Mall, гості зможуть зробити яскраві фото на згадку про 32-у річницю Незалежності України.
Святкування Дня Незалежності — наступна зустріч у межах благодійної ініціативи Lavina Mall «Енергія Єдності», яку торгово-розважальний центр реалізує протягом 2023 року.

Захистити свободу і територіальну цілісність України — наше спільне першочергове завдання. Поєднуємо розваги з допомогою — пам’ятаємо про головне.

Вас також може зацікавити
Актуально