Сенс буття | Колекція CHANTELLE Осінь/Зима2019

Колекція CHANTELLE Осінь/Зима2019
08 10 2019

СЕНС БУТТЯ

КОЛЕКЦІЯ CHANTELLE ОСІНЬ/ЗИМА 2019

 

Бренд витонченої білизни Chantelle оголошує сезон осінь/зима 2019 порою незвичайної чуттєвості, роздумів про внутрішній спокій, злиття розуму, тіла й душі. Ніжність, впевненість, спрага свободи та мрійливість сплелися у новій колекції «Сенс буття».

Chantelle пропонує потрапити до особистої тихої гавані в обіймах витонченої білизни, створеної в глибоких осінніх відтінках. Знайти свою зону комфорту можна в приголомшливих лініях Spirit, Shadows і Euphoria.

 

Лінія Spirit стала втіленням балансу та спокою, відлунням внутрішньої свободи в світі, повному стереотипів. М'які шари мережива та яскравий дизайн підкорять мрійливих дівчат, яким так важливий комфорт. Основні кольори лінії  —  чорний, бежевий, синій і помаранчевий.

 

У лінії Shadows гладка вишивка і мереживні флоральні мотиви укладені в класичні жіночні силуети. Контраст текстур та відтінків імітує гру тіней, демонструючи магію чуттєвих вигинів і силу істинної краси.

 

Лінія Euphoria — це мікс зухвалої сітки, шкіри й майстерної вишивки, які возз'єдналися в пристрасному океані гладкої чорної тканини. Euphoria вчить нас бути впевненими, безкомпромісними, слідувати своїм бажанням та ніколи не зупинятися. Поєднання спокусливих шкіряних вставок і невинних квіткових деталей барвисто описує дві грані жіночої натури — непередбачуваність і палкий темперамент.

 

Колекція Chantelle осінь/зима 2019 примітна ще й оновленням існуючих ліній: Orangerie, Segur, Pyramide, Instants і Champs Elysees тепер теж представлені в розкішних осінніх відтінках. Лінія невидимої під одягом білизни Soft Stretch також отримала оновлену колірну палітру: гамма комфорту стала майже нескінченною — сині, бежеві, винні й бірюзові відтінки прикрасили бюстгальтери та трусики, топи і боді. До монохромних моделей додалися грайливі принти: горошок в анімалістичних мотивах і ніжний візерунок у вигляді хвилі.

 

Витонченою прикрасою осінньо-зимової колекції стала лінія Between the lines, чия неймовірна енергетика, розслаблені силуети і сміливий дизайн з плісировкою міксують комфорт та привабливість.

Відчути осінню насолоду і надихнутися фарбами нової колекції Chantelle можна у бутиках стильної білизни і на сайті Chantal store.

Вас також може зацікавити
Актуально