«Енергія Єдності» — енергія Перемоги
22 02 2023

26 лютого о 15:00 центральна сцена Lavina Mall перетвориться на тимчасовий пункт незламності — торгово-розважальний центр презентуватиме благодійну акцію «Енергія Єдності», яка триватиме до кінця 2023 року. На сцені виступатиме SHUMEI. Долучитися до збору коштів для Збройних сил України зможуть всі охочі. Для цього потрібно здійснити покупку у ТРЦ на суму понад 1000 гривень і зареєструвати чек. Частину коштів Lavina Mall передаватиме Markus Foundation.

Команда Lavina Mall — івент-лідера у сфері ритейлу України — впевнена: зараз час єднатися, допомагати одне одному і наближати нашу спільну Перемогу. Після цього у стіни торгово-розважального центру обов’язково повернуться гучні концерти, яскраві свята та зустрічі з зірками всіх масштабів.

26 лютого під час презентації нового благодійного збору у торгово-розважальному центрі
відбудеться і офіційна передача реанімаційного авто Markus Foundation — благодійному
фонду, який працює на потреби 47 Штурмового Полку. У складі автомобіля для військових — носилки, вакуумні апарати і насоси, спинні дошки з кріпленням для голови, медична сумка і кисневий мішок. Це результат попередньої акції, яку Lavina Mall організовував з нагоди свого шостого Дня народження. До цього збору долучилися тисячі відвідувачів ТРЦ — вдалося акумулювати мільйон гривень. Це доводить: разом можемо все!

Крім того, всі гості за бажання зможуть зробити благодійний донат безпосередньо у Markus Foundation — для цього він відкриває спеціальну банку. Партнерами заходу 26 лютого стали Galaxy Park (найбільший у країні критий парк атракціонів — 80 000 м²), а також «Техно Їжак», який розіграє три Starlink.

Благодійні акції Lavina Mall — закономірний крок в умовах повномасштабної війни, яка триває вже рік. Рік, протягом якого всі українці щодня роблять все можливе для наближення довгоочікуваної перемоги. Lavina Mall як представник бізнесу надійно тримає економічний фронт, залучаючи до благодійних акцій своїх гостей.

Приходьте до Lavina Mall 26 лютого і підтримуйте Збройні сили України!