Дитячі прикраси від бренду LOVE YOU
21 12 2022

With love: дитячі прикраси від бренду LOVE YOU допоможуть здійснити мрії дітей.

 

Напередодні новорічних свят хочеться дарувати ще більше любові та здійснювати найзаповітніші мрії. Найбільше ми віримо у казку в дитинстві, тому нам, дорослим, важливо зберегти цю магію для малечі.

 

Бренд ювелірних подарунків LOVE YOU створив лінійку підвісок у вигляді різдвяних пряників та лімітовану підвіску у вигляді конверта, щоб здійснити дитячі мрії напередодні свят.

 

З одного боку лімітованого підвіску у вигляді тендітного золотого конверта видніється мила печатка у вигляді сердечка, а з іншого напис, що символізує почуття, з якими ми пишемо всі передноворічні листи “with love”.

 

Лінійка святкових підвісок нагадує різдвяні пряники, які діти готують, щоб пригостити Святого Миколая. Біла емаль, ніби солодка глазур, створює фантазійні візерунки на кожному підвіску.

 

Спільно з Міжнародним центром підтримки жінок і дітей “Місто добра” ми допоможемо мріям дітей здійснитися. З продажу кожної прикраси у вигляді конверта, або пряника буде зроблено відрахування на важливі дитячі бажання, які вже незабаром стануть реальністю.  

 

Давайте подаруємо малечі магію здійснення мрій. 

 

____________________


Міжнародний центр підтримки жінок і дітей “Місто добра” — це благодійний всеукраїнський проєкт, великий комплекс надання соціальних послуг та притулку мамам з дітьми, що потрапили у складну життєву ситуацію.

 

Вас також може зацікавити
Актуально