CHER'17  ПРЕДСТАВИВ НОВУ КОЛЕКЦІЮ  СПІЛЬНО З INTERTOP
21 03 2024

Легкість, витонченість та жіночність - українські fashion-бренди CHER'17 та INTERTOP роблять акцент саме на цих якостях у новій спільній колекції SS’24.

 

Натхненні пробудженням весни та можливістю впевнено й сміливо рухатись вперед, бренди презентують трендові моделі взуття та аксесуарів. До дропу увійшли чоботи-ковбойки, лофери, кросівки, черевики, легкі балетки, сандалі, відкриті босоніжки та шльопанці. Трендова фурнітура, регульовані ремінці чи застібки, металеві “носики” правильно розставляють акценти та підкреслюють весняний вайб колекції.

 

"Створюючи колекцію з колаборації, ми шукали  ідеальний баланс між легкістю, елегантністю та жіночністю. Кожна модель відображає наше прагнення до створення неповторних образів, які надихають на нові досягнення та пригоди в цьому сезоні", - зазначила Тетяна Парфільєва.

 

Якісні матеріали та виважений дизайн створюють структурований вигляд та ідеальні форми сумок, які стануть стильною й лаконічною базою для свіжих весняних образів. А яскраві кольори виділяють аксесуари колаборації з-поміж інших та доповнюють будь-який лук.

 

Улюблену пару взуття чи аксесуари можна з легкістю поєднувати і експериментувати з образами: спідницями, легкими сукнями, костюмами, штанами, кофтами. Речі з нової колекції вже можна придбати в CHER'17.