Збір закривали, на концерті співали, а ще переможців розіграшу обирали

Збір закривали, на концерті співали, а ще переможців розіграшу обирали
14 10 2024

Збір закривали, на концерті співали, а ще переможців розіграшу обирали — розповідаємо, як пройшов фінал акції «Допомагай — Škoda Kamiq вигравай» у Lavina Mall!

5 жовтня в ТРЦ Lavina Mall відбувся масштабний благодійний захід, який поєднав приємні розваги для відвідувачів та благодійну ініціативу.

Головною подією вечора став розіграш автомобіля Škoda Kamiq від офіційного імпортера Škoda Ukraine та 1000 літрів пального від UKRNAFTA.

Обов'язковою умовою участі в розіграші було здійснення благодійного внеску на підтримку добровольчого будівельного батальйону «Добробат», який активно займається допомогою українцям в оперативному відновленні житла та соціальної інфраструктури, що постраждали
внаслідок бойових дій.

Усі зібрані під час проведення акції донати будуть спрямовані на відновлення укриття в дитячому садочку в с. Дружня.

Захід також супроводжувався яскравими виступами відомих українських виконавців. В цей день на сцені Lavina Mall запалювали ALISA, DIBROVA та YAKTAK, створивши незабутню атмосферу музичного свята. Подія не лише подарувала відвідувачам позитивні враження, приємні сюрпризи від партнерів, але й допомогла зібрати значну суму для втілення добрих справ. Ми безмежно вдячні всім, хто долучився та зробив внесок у відновлення важливого об'єкта для громади.

Разом ми робимо великий вклад у майбутнє наших дітей та допомагаємо відбудовувати країну.

Стежте за нашими новинами та наступними акціями на офіційних ресурсах Lavina Mall та наших партнерів. До нових зустрічей!

Вас також може зацікавити
Актуально