Вперед до екологічно чистого майбутнього разом з BergHOFF
16 01 2024

Шукаєте екологічно чистий посуд з сучасним дизайном?

Свіжа, весела та функціональна колекція LEO Balance від BergHOFF миттєво додасть модного штриху Вашій кухні! Кухонний посуд LEO Balance від BergHOFF легкий та сучасний, адже виготовлений на 100% з переробленого алюмінію.

2-шарова повністю дискова основа швидко й рівномірно проводить тепло, забезпечуючи енергоефективне приготування їжі, а керамічне антипригарне покриття CeraGreen – безпечне для здоров’я і дозволяє смажити їжу практично без олії.

Через прозору скляну кришку можна спостерігати за етапом приготування їжі, до того ж, вона обладнана силіконовим обідком, що запобігає брязканню, а вбудований у кришку зливний отвір одночасно служить і паровим клапаном.

Для остаточної зручності кришка оснащена спеціальною ручкою з функцією підставки для ложки, а каструлі можна безпечно і легко переносити без використання прихваток, адже ручки в колекції LEO Balance не нагріваються, з приємним на дотик покриттям soft-touch. Посуд LEO Balance від BergHOFF підходить для всіх плит, включаючи індукційні.

Придбати цю та інші колекції можна у фірмовому магазині BergHOFF поруч із «Сільпо», а також в інтернет-магазині berghoff.ua.

Вас також може зацікавити
Актуально