TUI Ukraine пропонує ознайомитись з унікальними концепціями подорожей

TUI Ukraine пропонує ознайомитись з унікальними концепціями подорожей
05 02 2020

Туроператор TUI Ukraine пропонує ознайомитись з унікальними концепціями подорожей, які були створені та продумані в деталях спеціально для туристів.

Це унікальні формати відпочинку в улюблених готелях, де враховані інтереси всіх поколінь та найсучасніші тренди відпусток.

 

Концепція сімейного відпочинку FUN&SUN

 

Під час відпочинку в готелях FUN&SUN туристи відчувають себе комфортно, як вдома. Готель стає своєрідним світом в мініатюрі для гостя, де номер – це квартира, Дитячий Клуб Тукан – світ розваг для дітей з розвиваючою та ігровою програмою, море і різноманітні басейни стають найприємнішою ванною в світі, головний ресторан – кухнею мрії з нескінченним харчуванням, а в ресторанах a la carte можна гарно провести час всією сім’єю.

 

Концепція відпочинку SMART

 

SMART – нова концепція, що сподобається і сім’ям і молоді. Її мета – подарувати насолоду  за розумні гроші.

 

Ми пропонуємо послуги на зірку вище. Купуєте тур в готель з сервісом 4*, а отримуєте на всі 5*. На вас чекає: анімація, дитячий клуб, харчування та напої, впізнаваний стиль в дизайні і якість за доступною ціною.

 

Крім того, SMART – екологічно доброзичлива концепція. Ми мінімізуємо використання пластикових стаканчиків і відмовляємося від трубочок, розумно підходимо до витрати води та енергії, встановлюємо сміттєві урни для розділення відходів, адже піклуємось про навколишнє середовище.

 

Концепція активного відпочинку DAY&NIGHT Connected

 

DAY&NIGHT Connected – цілий Всесвіт пригод, веселощів і яскравих позитивних емоцій, які запам'ятаються на все життя!

 

На вас чекає море розваг: пляжний волейбол, баскетбол, міні-футбол та великий теніс; йога, пілатес, аеробіка, аква-аеробіка та водне поло; заняття зі знаменитими wellness і fitness інструкторами; пінні та пляжні вечірки; кулінарні майстер-класи для дорослих; виступи професійних DJ; безкоштовний вхід в популярні нічні клуби курорту.

 

Детальніше про унікальні концепції відпочинку від туроператора TUI Ukraine: https://www.tui.ua/concepts/home/

Вас також може зацікавити
Актуально