«Sport for all» у Lavina Mall
12 04 2023

23 квітня Lavina Mall перетвориться на справжній спортивний майданчик — тут відбудеться захід «Sport for all», який ТРЦ організовує спільно з Міністерством молоді та спорту України. Підтримка та організація спортивних ініціатив, залучення якомога більшої аудиторії до здорового відпочинку — пріоритетні напрями івент-складової торгово-розважального центру, воєнний час не став виключенням.

Сквош, настільний теніс, хокей, дитяча легка атлетика, бадмінтон, байдарки та каное (будуть обладнані два тренажери!), самбо, сумо, стронґмен (за участю Сергія Конюшка!),
вільна боротьба, карате, футбольний фристайл та безліч інших дисциплін — всі гості Lavina Mall знайдуть своє і зможуть спробувати власні сили у будь-якому виді спорту.

Допомагатимуть опанувати нові навички професіонали з багаторічним спортивним досвідом — компетентні консультації гарантовані.

Зірковими гостями «Sport for all» стануть Сергій Конюшок — атлет і телеведучий, президент Федерації стронґмену України, Юрій Чебан — веслувальник-каноїст, дворазовий олімпійський чемпіон, призер чемпіонату світу і Європи, а також Валерій Андрійцев — борець вільного стилю, бронзовий призер чемпіонату світу, срібний призер чемпіонату Європи та Олімпійських ігор. Це унікальний шанс поспілкуватися з визнаними майстрами і дізнатися всі секрети досягнення найкращих результатів від чемпіонів.

Під час заходу відбудеться і презентація проєкту Президента України «Активні парки»,
що входить до загальнонаціональної програми «Здорова Україна». Ця ініціатива покликана зробити спорт доступним і залучити населення до оздоровчої рухомої активності у місцях масового відпочинку. Спортивні майданчики з тренажерами по всій території країни і тематичні заходи дадуть змогу популяризувати здоровий спосіб життя.

Крім того, на гостей Lavina Mall цього дня чекає виступ DJ Starkov і розіграш подарунків від партнерів «Sport for all» — брендів, представлених у ТРЦ. Бадьора музика, здорові розваги, неймовірні сюрпризи — у найбільшому торгово-розважальному центрі країни пануватиме драйвова атмосфера єдності.

Тільки активна цілеспрямована нація зможе формувати майбутнє незалежної країни — впевнена команда Lavina Mall. Долучайтеся — разом досягнемо найкращих результатів!

Час для спорту — сьогодні.