«Соковите літо» в ТРЦ «Lavina Mall»: знижки, DJ-сети та зіркові гості!

«Соковите літо» в ТРЦ «Lavina Mall»: знижки, DJ-сети та зіркові гості!
25 07 2024

20-21 липня торговельно-розважальний центр «Lavina Mall» перетворився на справжній епіцентр літніх веселощів завдяки святу «Соковите літо», проведеного спільно з магазином «Всі свої». Івент створив незабутню атмосферу, наповнену яскравими емоціями, музикою та знижками для кожного відвідувача.

У центральному атріумі була встановлена фотозона з авто, прикрашеного фруктами, яка стала місцем для соковитих світлин та селфі, а на головній сцені протягом дня диджеї від найтанцювальнішої радіостанції України KISS FM грали афро та фанкі хаус, даруючи гостям запальну музичну атмосферу.

Відвідувачі події мали можливість охолодитися безкоштовним лимонадом, оновити свій гадероб завдяки приємним знижкам на покупки, а розіграш сертифікатів від магазину «Всі свої» зробив захід ще більш захопливим і приємним для наших гостей.

Незабутньою частиною події стала і присутність зіркових гостей! В ТРЦ «Lavina Mall» завітали Ніколас Карма, Аліна Доротюк, Уляна Ройс, а також інші відомі інфлюєнсери, які своїм візитом додали святковості та позитивних емоцій.

«Соковите літо» від «Всі свої» — незабутній захід, який обʼєднав диджей-сети, теплі зустрічі та приємні сюрпризи. Дякуємо всім, хто приєднався до нас у ТРЦ «Lavina Mall»! Слідкуйте за нашими майбутніми анонсами – попереду ще багато цікавого!

Вас також може зацікавити
Актуально