Осінній ювелірний шопінг з Леонідом Мартинчиком
26 09 2023

Осінній сезон чудова нагода оновити свою ювелірну капсулу. Запрошуємо вас зробити це разом із зірковим стилістом Леонідом Мартинчиком у п’ятницю, 29 вересня, в бутику SOVA у ТРЦ Lavina Mall.

З 17:00 до 20:00 клієнти бренду матимуть можливість познайомитися з етнографом, фешн-експертом Леонідом Мартинчиком, зробити спільні фото, разом підібрати ідеальний ювелірний образ з лукбуку та приміряти ексклюзивні прикраси і новинки від SOVA. Ваш вечір пройде у компанії стильних людей та прикрас, які надихають!

Це чудова нагода приміряти нову колекцію прикрас Culture, аби відчути силу української культури та ідентичності. До презентації цих колекцій магазин SOVA у ТРЦ Lavina Mall прикрасили ще одним символом української ідентичності величезними витинанками, які неможливо не помітити. Впевнені, ви закохаєтеся у колекцію ще до першої примірки!

Зірковий консультант Леонід Мартинчик допоможе вам відкрити для себе прикраси, які підкреслять вашу індивідуальність та стиль. Можливо, ви знайдете свій ювелірний must have серед мінімалістичних новинок з колекції Мегаполіс або ж колаборацій бренду. 

Оновіть свій стильний осінній ювелірний образ в бутику SOVA у ТРЦ Lavina Mall. Чекаємо на вас 29 вересня о 17:00!