Lavina Mall вручив подяку художньому керівнику Ансамблю Вірського

Lavina Mall вручив подяку художньому керівнику Ансамблю Вірського
27 10 2023

ТРЦ Lavina Mall вручив подяку за популяризацію українського культурного фонду у світі Мирославу Вантуху, генеральному директору — художньому керівнику Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського.

Найкращі традиції українського хореографічного мистецтва та переосмислення фольклорної творчості — історія знаного в усьому світі ансамблю почалася 1937 року. Тоді вперше в історії України відомі балетмейстери Павло Вірський та Микола Болотов створили хореографічний колектив народного танцю. Мирослав Вантух, народний артист України, очолив ансамбль1980 року і продовжив творчий пошук, звертаючись одночасно до історії та сучасності нашого народу. Усі танцювальні номери ансамбль виконує у супроводі симфонічного оркестру. Колектив побував у понад 80 країнах світу, здобувши сотні тисяч шанувальників, серед яких — Єлизавета II, Сальвадор Далі і Серж Лифар.

Lavina Mall пишається здобутками українського колективу та щиро дякує за прославлення культури нашої країни на світових аренах, за збереження традицій та сучасну інтерпретацію нашої спадщини. Культурно-освітній складовій торгово-розважальний центр приділяє особливу увагу. Зокрема, Lavina Mall став першим українським ТРЦ, у стінах якого виступив симфонічний оркестр.

Організація концертів і фестивалів, зустрічей з зірками і пізнавальних лекцій — ці ініціативи оцінюють експерти ритейл-ринку і відвідувачі торгово-розважального центру. За плечима Lavina Mall — десятки нагород, зокрема «Найкращий Event Mall країни» за версією Best Retail Project. Поєднання комфортного шопінгу з розвагами всіх масштабів — впізнавана риса ТРЦ.

Сучасна культура може знаходити своє місце і на оперних сценах, і у стінах торгових центрів — Lavina Mall і надалі дивуватиме своїх гостей!

Вас також може зацікавити
Актуально