Колекція золотих прикрас до Дня матері
04 05 2024
Золота Країна спільно з ГО «Землячки» випустили колекцію прикрас до Дня матері.

Ювелірний бренд Золота Країна створив особливі підвіски до Дня матері. Ці прикраси наповнені найсвітлішими почуттями до такої важливої для кожного людини, як мама.

Парні підвіски з одним великим та маленьким серцем складаються разом, як пазл, уособлюючи зв’язок між матір'ю та її дитиною. А підвіска з написом «дім там, де мама» — нагадує про тепло та спокій, який панує поруч з найріднішою людиною.

Проєкт бренду несе благодійну складову — допомогу ГО «Землячки», яка спрямована на пошиття жіночої тактичної форми та закупівлю амуніції для захисниць. Обличчям колекції також стали мами: мами, що чекають своїх дітей, котрі боронять нашу країну та мами, що воюють поруч з ними.

Катерина, позивний «КЕТ» родом з Луцьку і виховує двох дітей — Даміра та Каріну. Стала на захист України у 2022 році. ЇЇ донька Каріна навчається у Луцькому військовому ліцеї та хоче продовжити справу матері.  

Богдана, позивний «Совеня» родом з Коломиї, наразі — офіцер із забезпечення та прес-секретарка 3ОШБр. ЇЇ мати Наталія працює в шкільній їдальні, а також займається вишивкою.

Ще одна мати — Наталія, працює старшим адміністратором в гастроцентрі. Вона вірить та чекає вдома на сина Віталія, заступника командира розвідувального батальйону з позивним «Ацтек».

Мамо, дякую, що підтримуєш мене весь цей час, що я знаходжусь в армії, люблю тебе дуже сильно, мамо,
 — каже Ацтек.
 
Повна колекція на сайті - https://zolotakraina.ua/ua/kollektsiya-dim-tam-de-mama/.