Код впевненості | нова колекція від Gepur
23 02 2024

У нас є код до твого успіху

Код впевненості | нова колекція

 

Весняне оновлення починається з GEPUR!

 

А там за обрієм гляди й весна…

Колекція, яка натякає, що новий сезон вже зовсім скоро. 

 

Передвесняна лінійка для жінок, які цінують якість, зручність і стиль у своїй одежі. Надає можливість втілювати цікаві образи з різних елементів одягу, підкреслюючи особистість.

 

Капсулу наповнюють: спідниці, топи, боді, штани, костюми, сукні, сорочки, жакети, брюки, жилети, комплекти. Речі про комфорт та стриману вишуканість.

 

Для трендових виробів дизайнери обрали приємні на дотик матеріали: масло, фланель, рибана, сатин, костюмка.

 

Представлено свіжу варіацію на тему брючних костюмів – менш стриману, менш класичну. Більш релаксову і вільну. Для легких аутфітів.

 

Найбажаніша чорна сукня також вийшла в окремій ролі, як символ елегантності. Як культова річ Одрі Гепберн у стрічці “Сніданок у Тіффані” або Катрін Денев у “Денній красуні”. Black dress також була помічена в гардеробі зірок на Тижні високої моди в Парижі. Саме вона прикрасить будь-який твій романтичний вечір або святковий івент. 

 

Зверни увагу на комплект спокійного оливкового кольору. Він є втіленням легкості і гармонії. Визначенням жіночності. Топ і спідниця максі тендітно поєднані в дует, який легко може справити враження. Невимушений силует з відкритими плечими – справжня casual-любов

 

Якщо ти між сукнею і штанами обираєш штани, то маємо для тебе оригінальні варіанти: стримані графітові і класичні чорні.

 

Одними з улюблених речей навесні є базові сорочки в клітинку. Ми створили їх із фланелі – м'якої, теплої тканини, яка огортає атмосферою затишку. Ідеально підходять для твоїх повсякденних аутфітів у холодну пору. 

 
Вас також може зацікавити
Актуально