«Енергія Єдності» у Lavina Mall
03 03 2023

Єднаємося заради Перемоги: «Енергія Єдності» у Lavina Mall.

26 лютого Lavina Mall презентував благодійну акцію «Енергія Єдності», яка триватиме до кінця 2023 року. Вона акумулюватиме кошти для Збройних сил України: долучиться до зборів кожен, хто здійснить покупку у ТРЦ на суму понад 1000 гривень і зареєструє чек.

Під час презентації нової благодійної ініціативи у торгово-розважальному центрі відбу-лась офіційна передача реанімаційного автомобіля Markus Foundation — благодійному фонду, який працює на потреби 47 Штурмового Полку. Це результат попередньої акції, яку Lavina Mall організовував з нагоди свого шостого Дня народження — тоді вдалося зі-брати мільйон гривень. Крім того, 26 лютого Фонд Валерія Маркуса відкрив спеціальну банку для донатів і отримав перші благодійні внески.

На гостей, які зареєстрували чеки або зробили донат до Markus Foundation, чекали подарунки від партнерів заходу: солодощі від бренду «Равлик Боб», круасани від Lviv Croissants та авторське морозиво від Massimo GELARTY, сертифікати від парку розваг Galaxy Park і дитячої ігрової кімнати Tommy Life Ukraine, а також від магазинів — «Сільпо», «Техно Їжак», «Цитрус», MOYO, Tefal, «Антошка», VOVK, Vitto Rossi, Cabanchicom, Pandora, iStudio, Mr.Scrubber і Natali Bolgar.

Всі охочі відвідали лекцію Makrus Foundation про використання цивільних дронів в умо-вах сучасної війни, а також насолодилися виступами Сергія Костецького і SHUMEI. Ма-ленькі гості взяли участь у майстер-класі з розфарбовування патріотичних магнітів і отримали яскраві емоції від виступу дитячого колективу «ПАРАДІЗ».

Команда Lavina Mall впевнена: на часі — допомога Збройним силам України. Маленьких донатів не існує: навіть 10 гривень рятують життя, перетворюючись на тепловізор, дрон або навіть реанімобіль. Долучайтеся до збору коштів у Lavina Mall! Разом — до Перемо-ги!

Вас також може зацікавити
Актуально