Багряний пік: 11 комплектів білизни у пристрасному червоному відтінку

Багряний пік: 11 комплектів білизни у пристрасному червоному відтінку
26 11 2019

БАГРЯНИЙ ПІК: 11 КОМПЛЕКТІВ БІЛИЗНИ У ПРИСТРАСНОМУ ЧЕРВОНОМУ ВІДТІНКУ

Винні й коралові, рубінові та ягідні відтінки червоного завжди хвилюють уяву, і викликають сповнені бажанням зітхання. Червоний дійсно буває різним, і зрозуміти найфатальніший колір допоможе білизна.

 

 Напої міцніше

Відтінок дорогого мерло — відмінний баланс між палкою пристрастю й розумним розрахунком. Така білизна підійде дівчатам, які легко піддаються спокусі, але знають, коли зупинитися. Ідеальні комплекти в кольорі мерло варто шукати в лініях Gloria від Passionata та Le Marais від Chantelle.

 

Гарячий відтінок сольферіно

Несамовитий енергійний колір сольферіно дозволить брати від життя все, незважаючи на те, що вам до смаку: мереживо, сітка або портупеї. Розкішний відтінок надає впевненість у власній неперевершеності й не терпить відмови від задоволень. Бажаний сольферіно можна знайти в лініях Noeuds et Merveilles від Chantal Thomass, Soleil Nocturne від Aubade і Dame de Paris від marlies|dekkers.

 

Невинна спокуса

М'які й невинні "брати" червоного — кораловий, ягідний і яскрава маджента можуть відтінити сміливий спокусливий дизайн нотками чистоти і наївності. Комплекти в дусі сучасних принцес шукаємо в лініях Gloria Passionata, The Bow Collection від Aubade і Fabulous feel від Wonderbra

 

Сицилійский апельсин

Яскравий, незабутній помаранчево-червоний — це холодний коктейль серед сотень чашок кави, це сонячне літо серед тисяч зим й грайливі босоніжки серед десятків офісних туфель. Цей колір викликає захват, надає життєві сили та вчить бути оптимістом... спокусливим оптимістом. Комплекти білизни в найгарячішому кольорі шукайте у DIM в лінії Invisi Free і в чарівній Encens` moi від Chantal Thomass.