УВАГА! LAVINA МАШИНУ ДАРУЄ
26 02 2020

Офіційні умови Акції

«УВАГА! LAVINA МАШИНУ ДАРУЄ»

(далі – Офіційні умови або Правила)

Акція проводиться у відповідності з умовами даних Правил.

Організатор/Замовник не несуть відповідальності у разі не ознайомлення Учасника з даними Правилами.

  1. Організатори акції

1.1. Замовником  рекламно-маркетингової акції «УВАГА! LAVINA МАШИНУ ДАРУЄ» (надалі - Акція) виступає Товариство з обмеженою відповідальністю «ТРЦ ЛАВИНА», що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Берковецька, 6Д.

 

1.2. Організатором Акції виступає Товариство з обмеженою відповідальністю «СОЛЯНКА», що знаходиться за адресою: 03680, м. Київ, б-р. Івана Лепсе, буд. 8, корпус 48, офіс 202

 

1.3. Партнером Акції виступає Товариство з обмеженою відповідальністю «ЄВРОКАР», що знаходиться за адресою: 03062, м. Київ, пр. Перемоги 67

1.4. Учасником Акції є фізична особа, яка, під час дії Акції, здійснила придбання будь-якого товару або послуги (надалі іменується - Товар), у одному із закладів (магазині, закладі ресторанного господарства, кінотеатрі чи закладі сфері послуг) розташованому на території торгово-розважального центру «LAVINA» (адреса: м. Київ, вул. Берковецька, 6Д) (далі - ТРЦ «LAVINA» або ТРЦ), за виключенням Товарів, придбаних у супермаркеті «Сільпо», на загальну суму 1500,00 грн. (одним чеком) і більше, зареєструвала відповідні розрахункові документи на одній з двох промостійок в атріумі та на центральному вході в ТРЦ «LAVINA», заповнила відповідну Анкету Учасника, надала для реєстрації чеки та отримала власний номер ідентифікації Анкети.

1.5. Розрахунковий документ про придбання товару, зареєстрований у Акції, не може використовуватися для участі в інших акціях, які проводяться на території ТРЦ. І навпаки – розрахунковий документ про придбання товару, використаний для участі в інших акціях (зареєстрований в інших акціях), які проводяться на території ТРЦ, не може використовуватися для участі (реєстрації) в Акції.

  1. Територія проведення, тривалість Акції і акційна продукція

2.1. Акція (далі – Акція) проводиться на території ТРЦ «LAVINA», що розташований за адресою: м. Київ, вул. Берковецька, 6Д.

2.2. Період проведення Акції: Акція триватиме з 10:00:01 години 26 лютого 2020 року до 14:00:00 години 25 липня 2020 року включно (надалі – Період проведення Акції), відповідно до графіку:

1

26 лютого-24 липня 2020 року

з 10:00 до 22:00

2

25 липня 2020 року

з 10:00 до 14:00

Реєстрація чеків відбуватиметься у будні дні з 15.00 до 22.00, вихідні та святкові дні з 10.00 до 22.00 на промостійках ТРЦ.

2.3. Акційна продукція. В Акції беруть участь Товари, придбані у будь-якому закладі (магазині, закладі ресторанного господарства, кінотеатрі чи закладі сфери послуг), розташованому на території ТРЦ «LAVINA», що розташований за адресою: м. Київ, вул. Берковецька, 6Д, за виключенням Товарів, придбаних у супермаркеті «Сільпо» (надалі – Акційні Товари).

  1. Право на участь в Акції

3.1. Брати участь в Акції можуть усі громадяни України, які постійно проживають в Україні, яким на початок проведення Акції виповнилось 18 років (мають повну діє – та правоздатність), з врахуванням наведених нижче виключень.

УВАГА! Не визнаються Учасниками Акції та не можуть брати участь в ній власники (учасники) та працівники Організатора, Замовника, Партнера, а також орендарі закладів, розташованих у ТРЦ, власники (учасники), працівники та представники таких орендарів (а також власники брендів й обслуговуючий персонал), власники (учасники) та співробітники рекламних агентств, кілінгових, охоронних та інших організацій, які здійснюють діяльність у ТРЦ, причетних до проведення Акції, а також близькі члени їх родин (сімей). Під безпосередніми членами родин (сімей) розуміються дружина або чоловік, діти, батьки, брати чи сестри, дідусі та бабусі, онуки, особи, які перебувають під опікою і піклуванням, інші утриманці або опікуни та особи, які мають пряме відношення до власників та працівників Організатора Акції.

3.2. Підписуючи Анкету, Учасник підтверджує, що не є власником (учасником) та/чи працівником Організатора, Замовника, Партнера а також орендарем закладів, розташованих у ТРЦ, власником (учасником), працівником та представником таких орендарів (а також власників брендів й обслуговуючого персоналу), власником (учасником) та співробітником рекламних агентств, кілінгових, охоронних та інших організацій, які здійснюють діяльність у ТРЦ, причетних до проведення Акції, а також близьким членом їх родин (сімей). Під безпосередніми членами родин (сімей) розуміються дружина або чоловік, діти, батьки, брати чи сестри, дідусі та бабусі, онуки, особи, які перебувають під опікою і піклуванням, інші утриманці або опікуни та особи, які мають пряме відношення до власників та працівників Організатора Акції.

  1. Порядок участі в Акції

4.1. Для участі в Акції необхідно:

4.1.1. Протягом дії Акції придбати Товари, які відповідають вимогам, наведеним в п. 2.3. Офіційних умов на суму 1500,00 грн. (сума повинна складатися з одного чека) та більше, виключно в ТРЦ «LAVINA» (окрім чеків про придбання товарів та послуг в супермаркеті «СІЛЬПО»), за адресою, вказаною в п. 2.1, що має бути підтверджено відповідними розрахунковими документами (належно оформленими фіскальними або товарними чеками) (далі – чек/чеки).

УВАГА! Юридичні особи не можуть брати участь в акції.

4.1.2. Щоб стати Учасником Акції, покупцю необхідно пред’явити Замовнику Чеки, які відповідають умовам участі у Акції, зареєструвати їх заповнивши Анкету Учасника та отримати номер Учасника Акції, на одній з двох промостійок в атріумі (біля фонтану) та на центральному вході в ТРЦ «LAVINA».

Реєстрація чеків, заповнення Анкет та присвоєння номера здійснюється на одній з двох промостійок в атріумі (біля фонтану) та на центральному вході в ТРЦ «LAVINA», відповідно до графіку наведеному в п.2.2 даних Правил.

УВАГА! Один Учасник Акції, має право зареєструвати не більше 5 (п`яти) Чеків, виконуючи для цього п 4.1. даних правил, при цьому лише одноразово використовуючи Чеки для кожної реєстрації як Учасника Акції.

4.1.3. До участі в Акції допускаються лише Чеки Учасника з датою та часом, які відповідають періоду проведення Акції, та всім умовам цих Правил.

4.1.4. Усі Анкети з унікальним номером беруть участь у розіграші Призу*, що відбудеться 25 липня 2020 року за адресою, зазначеною у пункті 2.1. Офіційних умов, за умови дотримання Учасниками Акції чинних Офіційних умов. Організатори попередньо повідомлять про час розіграшу шляхом розміщення інформації на офіційній сторінці у Facebook: «facebook.com/lavinamall.ua».

УВАГА! Організатор акції зберігає за собою право змінювати кількість та найменування Призу/Призів протягом Акції.

Реєстрація Анкет припиняється 25 липня 2020 року о 14:00. Розіграш Призу відбудеться 25 липня 2020 року з 15:00 до 15:30 за адресою, зазначеною у пункті 2.1. Офіційних умов. Організатор акції зберігає за собою право змінювати час проведення розіграшу Призу, про що заздалегідь повідомляє шляхом розміщення інформації на офіційній сторінці у Facebook: «facebook.com/lavinamall.ua».

4.1.5. Учасники Акції повинні зберігати оригінали Чеків на придбані Товари, на підставі яких вони заповнювали Анкети, до завершення розіграшу для підтвердження здійснення покупки в ТРЦ «LAVINA».

4.1.6. Організатор Акції має право вимагати в Учасника Акції пред'явити Чек/и на підставі якого Учасник Акції бере участь в Акції, в будь-який момент на свій розсуд.

  1. Проведення розіграшу Призу

5.1. Приз, який розігрується у Акції (далі – Приз, приз):

SKODA KAROQ AMBITION 1.5 TSI/110 KW 7DSG автомат - 1 (одна) шт.

5.2. Розіграш Призу відбудеться 25 липня 2020 року о 15:00 у прямому ефірі (в мережі інтернет) на https://www.facebook.com/lavinamall.ua

5.3. Розіграш призу відбудеться в присутності представників Замовника, Організатора та незалежного аудитора, які будуть слідкувати за легітимністю розіграшу та його відповідності даним Правилам. За результатами проведення розіграшу призу буде складено Протокол, який буде опубліковано на офіційній сторінці у Facebook: «facebook.com/lavinamall.ua».

5.4. Визначення переможців Акції буде здійснено за випадковою ймовірністю шляхом жеребкування серед усіх Анкет Учасників, що беруть участь в Акції. Жеребкування відбудеться наступним чином:

5.4.1. Організатор (ведучий розіграшу) за допомогою лототрону, що буде містити зареєстровані Анкети Учасників акції, шляхом "сліпого" жеребкування (обрання Анкет без попереднього перегляду їх змісту) дістає Анкету (обирає потенційного Переможця Акції).

5.4.2. Організатор (ведучий розіграшу) дзвонить потенційному Переможцю Акції на зазначений в Анкеті номер мобільного телефону та уточнює інформацію, що  зазначена в Анкеті (ім’я та прізвище), уточнює наявність оригіналів фіскального або товарного чеків, які стали підставою для реєстрації Учасника для участі в Акції з відміткою Організатора Акції, наявність паспорту та ідентифікаційного податкового номеру.

5.4.3. Потенційному Переможцю надається 7 (сім) хвилин після завершення телефонної розмови, щоб надіслати необхідні сканкопіії чи фотографії чека/чеків, паспорту, ідентифікаційного податкового номеру та Анкети Учасника на офіційну електронну адресу Організатора: info@solianka.com.ua або на месенджер viber чи telegram за номером телефону з якого телефонував Організатор (ведучий розіграшу).

5.4.4. Представники Замовника, Організатора та незалежний аудитор перевіряють лист/повідомлення зі скан копіями чи фотографіями чеків, документів та Анкети, і у випадку повної відповідності сум, документів та номеру Анкети – оголошують Переможця Акції.

5.4.5. Якщо потенційний Переможець не відповів більше, ніж на 3 телефонних дзвінка (з проміжками від 30 (тридцяти) до 60 (шістдесяти) секунд між кожним) або не зміг надіслати фото фіскального або товарного чеків, паспорту та ідентифікаційного податкового номеру чи Анкети, він не визнається Переможцем. В такому випадку ведучий виймає нову Анкету з лототрону шляхом жеребкування і повторює дії, відповідно до пунктів 5.4.2.-5.4.4. даних Офіційних умов.

5.5. Вручення Призу відбувається протягом 3 (трьох) календарних днів після проведення Розіграшу за адресою: м. Київ, вул. Берковецька, 6Д.

5.6. Під час вручення Призу Переможець зобов’язаний пред’явити Організатору:

  1. оригінал паспорта або іншого документа, що його замінює, та довідки про присвоєння ідентифікаційного податкового номеру, а також надати Замовнику їх копії;
  2. пред’явити Організатору оригінал Чека (Чеків) що був зареєстрований для участі в Акції відповідно до п.4 Офіційних умов, та став виграшним відповідно до пункту 5.4 цих Офіційних умов.
  3. пред`явити Анкету Учасника з унікальним номером, заповнену та зареєстровану відповідно до п.4.1.2.

Пред’явлення усіх вказаних документів є обов’язковою умовою для отримання Призу Акції.

Увага! Організатор та/або Замовник акції зберігає за собою право змінювати алгоритм та час визначення переможця.

5.7.   Приз поверненню чи обміну не підлягає. Виплата грошового еквіваленту Призу не допускається.

Організатор, Замовник та Партнер не відповідають за неможливість вручення Призу Переможцю у зв’язку із відмовою останнього надати документи, передбачені п. 5.6. Офіційних умов.

5.8. У випадку подання переможцем (або іншою особою) заяви про повернення товару, придбаного за Чеком, який став підставою для визначення переможця, в строки, визначені законом та розірвання при цьому договору купівлі-продажу такого товару, переможець втрачає право на отримання Призу.

5.9. Приз Переможцю Акції вручається Партнером Акції. Організатор Акції визнається податковим агентом при врученні Призу, та зобов’язується сплатити всі відповідні податки та збори пов’язані з врученням Призу.

  1. Права та обов’язки

6.1.    Замовник має право змінити характеристики та найменування Призів, дату та час проведення розіграшу Призу. Змінена інформація публікується Замовником на офіційній сторінці у Facebook: «facebook.com/lavinamall.ua».

6.2.   Організатор не проводить повторне чи додаткове повідомлення Переможця про його перемогу. Повідомлення Переможця про його перемогу здійснюється в порядку, визначеному п. 5.4. Офіційних умов.

6.3.   Організатор та Замовник Акції не несуть жодної відповідальності за непроведення Акції, або невручення Призу у випадку настання форс-мажорних обставин (у т.ч. стихійні лиха, пожежі, паводки, воєнні дії будь-якого характеру, блокади, терористичні напади, повідомлення про мінування, суттєві зміни у чинному законодавстві, яке діє на території проведення Акції, введення органами державної влади або місцевого самоврядування карантинних або обмежувальних заходів) або інших обставин, які унеможливлюють або ускладнюють виконання обов’язків, та не залежать від волі Організатора та/або Замовника.

6.4.  Організатор та Замовник Акції не несуть відповідальність за неможливість отримання переможцем Призу з будь-яких причин, які від них не залежать, в т.ч. з причини зазначення переможцем неправильних/або неповних даних тощо, які необхідні для прийняття участі в Акції та отримання Призу. При цьому такий Учасник Акції позбавляється права на отримання від Організатора, Замовника чи Партнера Акції будь-якої компенсації.

6.5. Організатор Акції має право змінювати умови Акції, попередньо опублікувавши про це відповідне повідомлення на офіційній сторінці у Facebook: «facebook.com/lavinamall.ua» та на інформаційних стендах Акції в ТРЦ «LAVINA».

  1. Прикінцеві положення

7.1. Всі результати Акції є остаточними і оскарженню не підлягають.

7.2. Організатор і Замовник Акції не вступають у суперечки з-поміж самих Учасників щодо визначення їх претендентом на отримання Призів.

7.3.У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Офіційних умов, і/або питань, не урегульованих цими Офіційними умовами, остаточне рішення приймається Замовником Акції відповідно до вимог діючого законодавства України. При цьому, рішення Замовника є остаточним і не підлягає оскарженню.

7.4.Учасник Акції погоджується, що у разі отримання ним Призу, передбаченого умовами Акції, його особисті дані, які були надані Організатору та/або Замовнику, а також фіксація самого процесу розіграшу та оголошення переможця, можуть використовуватися у друкованих, аудіо- та відео матеріалах без додаткової спеціальної згоди такого Учасника, і таке використання ніяким чином Учаснику не оплачується.

7.5. Дані правила можуть бути змінені/доповнені Замовником протягом всього Періоду проведення Акції, при цьому інформування відносно змін і доповнень буде здійснено шляхом розміщення на офіційній сторінці у Facebook: «facebook.com/lavinamall.ua». Такі зміни і доповнення вступають в силу з моменту опублікування, якщо інше не буде передбачено самими змінами/доповненнями діючих Офіційних умов.

7.6.   Порушення Правил проведення Акції або відмова від виконання діючих Офіційних умов позбавляє Учасника (у т.ч. переможця) можливості претендувати на отримання або отримати Приз.

7.7.    Факт заповнення Анкети Учасника означає надання Учасником повної згоди зі всіма положеннями Офіційних умов акції, а також згоди на використання, зберігання та обробку їх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», на їх передачу третім особам, з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безкоштовне використання його імені, прізвища, зображення (фотографії або відео), інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою, у тому числі право публікації його імені і зображення (фотографії або відео) у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, без обмеження по території і терміну такого використання, і таке використання не компенсується (не оплачується) Організатором, Замовником або третіми особами. Також, вважається, що Учасник надав згоду на використання його імені та зображення у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.

- Учасники ознайомлені зі своїми правами, передбаченими ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».