Ґаджетопад у Lavina Mall: «Енергія Єдності» заряджає
27 09 2023

Протягом всього літа у Lavina Mall розігруватимуть безліч iPhone — стартує нова ініціатива у межах «Енергії Єдності»! Під час благодійної акції торгово-розважальний центр співпрацює з фондами, які збирають кошти для захисту країни. Lavina Mall вже провів кілька заходів, у межах яких гості донатили Markus Foundation — благодійному фонду, що працює на потреби 47 Штурмового полку.

Перший літній розіграш iPhone відбудеться 24 червня, перетворивши Lavina Mall на епіцентр єднання. Генеральним партнером вечора стане iPeople. Затишні виступи, пізнавальні лекції, веселі розваги для дітей і, звичайно, шанс виграти iPhone, а також інші подарунки від партнерів ТРЦ. Отримати ґаджет зможе кожен, хто здійснить покупку у торгово-розважальному центрі на суму від 1000 гривень і зареєструє чек. Крім того, кожен гість зможе задонатити Фонду наступу, який проводить збір для 14-ї бригади оперативного призначення «Червона калина». Це відмінний шанс підтримати українську армію, наблизивши Перемогу.

«Енергія Єдності» триватиме у Lavina Mall до кінця 2023 року — приходьте на енергійні заходи, отримуйте емоційний заряд і допомагайте країні. Конвертуємо лють в ефективну допомогу — об’єднавшись, можемо значно більше. Допомагати під силу кожному! До зустрічі!

Реєстрація чеків - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4EeRF4vsw_-o4O7vrAAw-nCqcfPyZtlwIHgunpaV2rtPcWw/viewform.

Правила участі в акціі - https://lavinamall.ua/news/pravila-uchasti-v-reklamno-marketingoviy-aktsii-energiya-ednosti