У ТРЦ "Lavina" відкрилася перша студія авторського морозива "Gelarty"!

Admin
2017-08-17 07:00:05

Тут готують морозиво виключно з натуральних інгредієнтів та заморожують його просто на очах у гостей. Команда найкращих айс-крім шефів відтворила суть морозива — короткого моменту найвищого задоволення, який не може і не повинен місяцями лежати у холодильнику.

Ice cream studio Gelarty — це лабораторія фантазії. В студії роблять з морозива суші, роли, бургери, шедевральні десерти та піцу, доповнюють ним салати, закуски, перші й основні страви! Мадагаскарська ваніль, трюфель, кунжут, чай масала, маскарпоне з йогуртом — усе це і більше чекає на гостей.

«Я завжди мріяв зробити таке морозиво, щоб хотілося спробувати усі до єдиного сорти. Я вірю, що морозиво — це особлива магія, і кожен раз, коли готую нове, відчуваю себе чарівником із власним шоу», — розповідає автор концепції, шеф студії Массiмо Джелартi.

Тож ви тепер знаєте куда прямувати за найкращим морозивом!