Вітаємо красу Тоскани! Нова італійська порцеляна для Вас
04 04 2024

Століттями порцеляну вважали «білим золотом», доступним тільки для обраних. А сьогодні посуд з білої порцеляни може дозволити собі кожен. Вітаємо нову італійську порцеляну La Porcellana Bianca ексклюзивно в магазинах BergHOFF!

La Porcellana Bianca — італійський бренд, який з 1979 року відомий виробництвом посуду з білої порцеляни. Багато років компанія втілює у своїх виробах вишуканий стиль сонячної Тоскани і прославляє італійське ставлення та любов до смачної їжі, гостинність та сімейні застілля за елегантно накритим столом.

Блюда і блюдця, тарілки десертні, обідні, для пасти і салату, чашки і чаші, форми для випікання, ємності для меду, молока і навіть для салямі – і все це та багато іншого у вишуканому стилі кантрі! Чого тільки вартує заварочний чайник у
формі слона з піднятим хоботом чи молочник у формі корівки, підставка для салямі у формі свинки чи супова чаша з ручками у вигляді голови лева! А унікальні орнаменти у формі бджолиних сот, листя папороті та плюща, бутонів квітки, фігурних сердечок та інші візерунки – всі вони натхненні природою та культурною спадщиною регіону Тоскани.

Цієї весни не прогавте свій шанс прикрасити кухню новеньким посудом з італійської порцеляни, який вже чекає на вас в магазинах BergHOFF та на сайті posuda.ua ! І нехай тепло сонячної Тоскани зігріє також і ваші серця!